“Θα σε σκοτώσω αν δεν νικήσει ο ΠΑΣ”

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Πολυχρόνης Βεζυρίδης αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε από οπαδό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Πολυχρόνης Βεζυρίδης αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε από οπαδό του ΠΑΣ Γιάννινα στη διάρκεια της αναμέτρησης της Δευτέρας και τόνισε ότι δέχθηκε χτυπήματα. Παράλληλα, είπε ότι απειλήθηκε από το δράστη και υπογράμμισε ότι τρομοκρατήθηκε από το συμβάν.
«Πρώτη φορά μου έχει συμβεί ένα τέτοιο γεγονός και δεν κρύβω ότι τρομοκρατήθηκα. Ποτέ δεν περίμενα να δεχθώ επίθεση την ώρα του αγώνα. Ενώ παρακολουθούσα την ομάδα μου και φυσικά το παιχνίδι, είδα από το πλάι ένα άγνωστο άτομο να μου επιτίθεται. Αισθάνθηκα ένα δυνατό κτύπημα στο στέρνο. Προσπάθησα να τον αποφύγω και συνέχισε να με κτυπάει. Αμέσως πήγα να γυρίσω και δέχθηκα ένα νέο κτύπημα στο σημείο που είναι η καρδιά. Τρομοκρατήθηκα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Του είπα τι έχει μαζί μου, γιατί μου επιτίθεται; Αυτός συνέχισε να με βρίζει, να βρίζει χυδαία τον ΟΦΗ, την Κρήτη και να με απειλεί θα σε σκοτώσω εάν δεν κερδίσει ο ΠΑΣ. Έπαθα σοκ. Δεν περίμενα να δεχθώ τέτοια επίθεση. Ποτέ δεν προκάλεσα κανέναν. Φυσικά ποτέ δεν είπα κάτι μειωτικό για το ΠΑΣ», ανέφερε ο έμπειρος γκολκίπερ. Και πρόσθεσε: «Είναι ντροπή όλα όσα έγιναν. Έχουν φέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο σε πολύ χαμηλό επίπεδο με τον “ετσιθελησμό” και την ατιμωρησία που δείχνουν σε τέτοια γεγονότα. Ας έλθει ένας από τους κυρίους που αποφασίζουν για τέτοια γεγονότα για να καταλάβει όλοι εμείς οι επαγγελματίες παίκτες -πολλοί είμαστε και οικογενειάρχες- πως αισθανόμαστε όταν κάνουμε τη δουλειά μας και είμαστε στη βορά του οποιουδήποτε να μπει μέσα στο γήπεδο και να απειλήσει ευθέως την σωματική μας ακεραιότητα, χωρίς λόγο και αιτία».
 Εισαγγελική παρέμβαση για τα επεισόδια
Τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ, απασχόλησαν και την εισαγγελία. Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Μανώλης Αντωνακάκης, ζήτησε το φύλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής της συνάντησης, Λαμπρόπουλος, καθώς και τις εκθέσεις της αστυνομίας και του παρατηρητή για τα γεγονότα που συνέβησαν στο πρώτο ημίχρονο.
Ο κ. Αντωνακάκης θα ερευνήσει την υπόθεση και θα αποφανθεί εάν τα εεπεισόδια που έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αφορούν ευρείας κλίμακας, περίπτωση που εάν προχωρήσει θα φέρει την γιαννιώτικη ΠΑΕ να κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού της έδρας της για 1-2 αγωνιστικές, καθώς και πρόστιμο που θα κυμαίνεται από το 75.000 έως 150.000 ευρώ.

 Κώστας Φόλλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.