Εμειναν στο μηδέν

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Ιωνικού.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και είναι χαρακτηριστικό ότι δημιούργησαν ευκαιρίες προκειμένου να σκοράρουν. Ωστόσο, οι παίκτες τόσο της Αναγέννησης όσο και του Ιωνικού, τα. χαλούσαν στην τελική προσπάθεια με συνέπεια να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλοι δίχως τέρματα.

 Οι Θεσσαλοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίωρο αλλά ο Ιωνικός ανέβηκε στο τελευταίο τέταρτο και μάλιστα στο 40′. άγγιξε το γκολ αλλά η κεφαλιά του Σιστόν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

 Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άρχισε να αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, αφού η μπάλα πήγαινε πάνω- κάτω και οι δύο ομάδες είχαν τη δυνατότητα να σκοράρουν. Η Αναγέννηση στο 55′ άγγιξε το 1-0 με σουτ του Χατζηρίζου χωρίς να έχει το θετικό αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Ντοριβάλ έκανε το σουτ, με τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να διώχνουν την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος της αναμέτρησης αφού ούτε οι γηπεδούχοι αλλά ούτε και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τζο Παλατσίδης): Πίτκας, Αγγελόπουλος (79′ Σάββας), Μπαντάς, Θεοδοσιάδης, Κουρτεσιώτης, Ντοριβάλ, Ραονέ, Βούκοβιτς, Μπιτέλης, Ροντρίγκο (53’Αθανασιάδης), Χατζηρίζος (73′ Κόσουτιτς).
Ιωνικός (Γιάννης Πετράκης): Θεοδωρόπουλος, Δελήμπασης, Ρουσάκης (46′ Βλάχος), Πέτρου, Σιστόν, Σάλτο (80′ Τσιμικλής), Ντε Φαρία, Αλβες (87′ Ντιαλό), Πασάς, Κωνσταντινίδης, Αρβανίτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.