Στον Κισσαμικό ο Ταραλίδης

Παίκτης του Κισσαμικού είναι και επίσημα ο Γιάννης Ταραλίδης.

Παίκτης του Κισσαμικού είναι και επίσημα ο Γιάννης Ταραλίδης. Ο Έλληνας μέσος ήρθε σε συμφωνία με τους Χανιώτες και δήλωσε χαρούμενος, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Κρήτης. Την περσινή σεζόν, ο Ταραλίδης είχε αγωνιστεί στον Ερμή Αραδίππου.

Η σχετική ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή Γιάννη Ταραλίδη”.

Ο 34χρονος μέσος τόνισε μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Κισσαμικό. Έχω να κάνω με γνήσιους ανθρώπους και με μία από τις καλύτερες διοικήσεις που έχω συνεργαστεί στην καριέρα μου, πέρα από τις μεγάλες ομάδες. Οι άνθρωποι της διοίκησης είναι ντόμπροι, σε κοιτάνε στα μάτια και ξέρεις ότι αυτό που έχουν να σου πουν θα το τηρήσουν. Δουλεύουν ζεστά, ταπεινά και χωρίς προκλήσεις και έχουν δημιουργήσει ένα σωματείο μελλοντικά εξελίξιμο».

Παράλληλα, η ομάδα της Κρήτης ανακοίνωσε και την απόκτηση του Στέλιου Τσοκάνη. Η σχετική ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Τσουκάνη”.

Ο Έλληνας παίκτης δήλωσε αμέσως μετά: “Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία σοβαρή ομάδα, με ικανούς ανθρώπους που δείχνουν ότι μπορούν να στηρίξουν τους παίκτες. Είναι μία νέα πρόκληση για την καριέρα μου και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.