Νέα κόντρα με τη δημοτική αρχή για το γήπεδο

Νέα κόντρα φαίνεται να έρχεται στο προσκήνιο στην Καισαριανή, ανάμεσα στη δημοτική αρχή και τον Εθνικό Αστέρα αναφορικά τη χρήση του δημοτικού σταδίου, που έχει ως έδρα η ομάδα.

Νέα κόντρα φαίνεται να έρχεται στο προσκήνιο στην Καισαριανή, ανάμεσα στη δημοτική αρχή και τον Εθνικό Αστέρα αναφορικά τη χρήση του δημοτικού σταδίου, που έχει ως έδρα η ομάδα.  Παρόμοια κατάσταση είχε δημιουργηθεί και πέρυσι, λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας αλλά πρυτάνευσε η λογική, με αποτέλεσμα να ξεπερασθούν όλες οι δυσκολίες.
Όμως, τώρα, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, αφού στα χέρια του Εθνικού Αστέρα έφθασε επιστολή από τον δήμο Καισαριανής στην οποία γνωστοποιούν ότι η δημοτική αρχή εξουσιοδοτεί τον δήμαρχο Αντώνη Καμπάκα προκειμένου να προβεί σε μονομερή καταγγελία του μνημονίου για τη χρήση του γηπέδου από τον Εθνικό Αστέρα.
Το θέμα προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους ανθρώπους της ΠΑΕ που προσπαθούν να λειτουργήσουν την ομάδα σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς. Μάλιστα, η διοίκηση της καισαριανιώτικης ΠΑΕ δεν μπορεί να καταλάβει πώς η δημοτική αρχή αντί να συμπαρασταθεί τον Εθνικό Αστέρα στρέφεται εναντίον του.
Πάντως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης είχε εκτενή συνεργασία με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ και θα αποστείλει επιστολή προς τον δήμο, στην οποία θα εκθέτει τις θέσεις της ομάδας, θα ζητήσει τη στήριξη της δημοτικής αρχής και πολύ περισσότερο θα επικαλεσθεί συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, χωρίς η υπόθεση να φθάσει και πάλι στα άκρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.