Καλλονή και στον Εύοσμο!

Τη δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας νίκη της πέτυχε η Καλλονή απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα καθώς πέρασε με 3-1 από τον Εύοσμο.

Τη δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας νίκη της πέτυχε η Καλλονή απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα καθώς πέρασε με 3-1 από τον Εύοσμο. Δίκαιη η επικράτηση της ομάδας του Γιάννη Ματζουράκη, που ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης και δημιούργησε σαφώς περισσότερες ευκαιρίες από τον μαχητικό αντίπαλο της.

Η ΑΕΛΚ μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο δεκάλεπτο περιόρισε σε καθαρά παθητικό ρόλο τον Αγροτικό Αστέρα. Οι Θεσσαλονικείς, από τη δική τους πλευρά, ισορρόπησαν στη συνέχεια και το ματς ήταν αμφίρροπο.

Οι νησιώτες, πάντως, ήταν πιο επιθετικοί και κατάφεραν να προηγηθούν τρία λεπτά πριν από την ανάπαυλα οπότε και ο Ζουρούδης βρέθηκε ανενόχλητος σε πλεονεκτική θέση -μετά από λάθος της άμυνας των «σταχυοφόρων»- και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα του Γιώργου Κούτση ανέβασε αισθητά την απόδοσή της στην αρχή της επανάληψης και στο 54′ ζήτησε πέναλτι σε άτσαλο μαρκάρισμα του Βαλιού στον Καρακατσάνη αλλά ο διαιτητής Τίκας είχε διαφορετική άποψη.

Η επιθετικότητα των γηπεδούχων κόπασε σχετικά γρήγορα και η Καλλονή, που βγήκε αλώβητη από την πίεση του πρώτου τετάρτου, πέρασε μπροστά και στο 73′ έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Στο λεπτό αυτό, ο Μανούσος επιχείρησε σέντρα από αριστερά και ο Λεοζίνιο από το ύψος της μικρής περιοχής, διαμόρφωσε το 0-2.

Ωστόσο, ο Αγροτικός Αστέρας αντέδρασε και τέσσερα λεπτά αργότερα μείωσε με κοντινό σουτ του Παμπόε, ο οποίος έδωσε νέο ενδιαφέρον στη συνάντηση.

Στα λεπτά που απέμεναν οι γηπεδούχοι βγήκαν μαζικά μπροστά αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό, όμως, είχε ως συνέπεια να αφήσουν πολλά κενά πίσω τους, τα οποία αξιοποίησαν οι της ΑΕΛΚ, που ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές -και συγκεκριμένα στο 93′- ο Μανούσος πέτυχε με σουτ το 1-3 και «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Κούτσης): Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Παπαδόπουλος, Βαφέας, Μαργαρίτης, Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Μερεσιώτης, Καπνίδης, Καθάριος Π., Παμπόε.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Σουλογιάνης, Καρακώστας, Άλβες, Μανούσος, Ντος Σάντος, Λεοζίνιο, Γάλας, Κριπιντίρης, Βαλιός, Χατζόπουλος, Ζουρούδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.