Πάτησε γκάζι στο δεύτερο η Καλλονή

Η Καλλονή πέρασε σαν σίφουνας από την καλλιθέα και έκανε ακόμα ένα βήμα για την αποφυγή της διαδικασίας των πλέι άουτ. Η ομάδα της Λέσβου πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και επιβλήθηκε των κυανόλευκων με 3-0.

Η Καλλονή πέρασε σαν σίφουνας από την καλλιθέα και έκανε ακόμα ένα βήμα για την αποφυγή της διαδικασίας των πλέι άουτ. Η ομάδα της Λέσβου πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και επιβλήθηκε των κυανόλευκων με 3-0.


 


Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με την Καλλιθέα να μπαίνει πιο δυνατά στο παιχνίδι και να έχει την κατοχή της μπάλας, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έφταναν συνεχώς στην αντίπαλη περιοχή κυρίως από στημένες φάσεις.


 


Στο όγδοο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου η Καλλονή άνοιξε το σκορ με τον Μανουσάκη να βγάζει την κάθετη μπαλιά και τον Ζουρούδη να “κρεμάει” τον αντίπαλο τερματοφύλακα.


 


Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την Καλλιθέα στο 60′, καθώς ο Αρκούδας αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.


 


Η Καλλονή στο 70′ έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με τους Μανουσάκη και Ζουρούδη να είναι ι πάλι οι πρωταγωνιστές. Ο πρώτος σέντραρε, ο τελευταίος έστρωσε με το κεφάλι και ο Μανούσος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Λεοζίνιο με πέναλτι.


 


Συνθέσεις


ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Κατσούλης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος (71′ Ντιαλό), Αρκούδας, Πρίπου (57′ Φαρινόλα), Ηρακλής, Ρουσάκης, Αρβανίτης, Μαρουκάκης, Κατσίκης (82′ Φουντουκίδης), Μουσταφίδης.


ΑΕΛΚ (Γιάννης Ματζουράκης): Σουλογάνης, Μήτσης (28′ Προβατίδης, 55′ Τζιωρτζιόπουλος), Χωριανόπουλος, Καρακώστας, Χατζόπουλος, Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Μανούσος, Μανουσάκης, Λεοζίνιο, Ζουρούδης (84′ Σαμπάνης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.