Επιστρέφει ο Βρούτσινα, τέσσερις εκτός

Με απουσίες θα παραταχθεί ο Πανσερραϊκός στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΛ.

Με απουσίες θα παραταχθεί ο Πανσερραϊκός στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΛ. Μπορεί να επιστρέφει ο Βρούτσινα που είχε μείνει εκτός αποστολής στην αναμέτρηση με την Καλλονή από την άλλη πλευρά, όμως, δεν υπολογίζονται οι Περπερίδης, Γκουέι, Γέσιτς και Ντα Κόστα. Φυσικά, υπάρχουν και οι μακροχρόνια απόντες Κόντος, Ορφανός και Παπαδόπουλος.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι Γουμάγιας, Κουτζαβασίλης, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Παντελιάδης, Ντιόγκο, Δ. Τριανταφύλλου, Κ. Τριανταφύλλου, Ανάκογλου, Βουτσιάς, Τσαούσης, Γκόμεζ, Στεφανίδης, Βρούτσινα, Γκούρτσας, Καρασαλίδης, Κονέ, Σοάρες, Μουσικάκης.

Στο μεταξύ, πέρα από τα αγωνιστικά, στον Πανσερραϊκό ασχολούνται επισταμένως και με τα μεταγραφικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Μακεδόνες βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Οράσιο Καρντόσο καθώς φέρεται να υπάρχει προφορική συμφωνία με ανάμεσα στον Αργεντινό μέσο και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Πέτρο Θεοδωρίδη.

Την ίδια στιγμή, ο επιθετικός από τη Γουινέα, Σάμι Μπανγκουρά βρίσκεται στις Σέρρες προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τον Θεοδωρίδη ώστε να επανενταχθεί στο δυναμικό των «λιονταριών».

Τέλος, ο Πανσερραϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με Βούλγαρο μέσο αλλά δεν έχουν γίνει περισσότερα στοιχεία γνωστά σε ό,τι έχει να κάνει με την ταυτότητά του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.