Υπόθεση Διαμαντόπουλου

Με δύο γκολ του Δημήτρη Διαμαντόπουλου ο Απόλλωνας «καθάρισε» από νωρίς το ματς με τον Παναιγιάλειο (2-0) στην επανέναρξη της Φούτμπολ Λιγκ.

Με δύο γκολ του Δημήτρη Διαμαντόπουλου ο Απόλλωνας «καθάρισε» από νωρίς το ματς με τον Παναιγιάλειο (2-0) στην επανέναρξη της Φούτμπολ Λιγκ. Η αθηναϊκή ομάδα δε δυσκολεύτηκε να κάνει το «3 στα 3» και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας με την απόλυτη συγκομιδή.

Ο Διαμαντόπουλος άνοιξε το σκορ στο 20′ με δυνατό σουτ και χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Στρέζο, ενώ στο 26′ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της ομάδας του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Αλμπάνης σε αναττροπή του από τον Ντέμο.

Απόλλων (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Τσιάρας, Κάσσος, Κονέ, Διαμαντόπουλος (88′ Πουρτουλίδης), Ρομάνο (76’ Σιατραβάνης), Αλμπάνης (64’ Τζάνης)

Παναιγιάλειος (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Σανδραβέλης, Ρότα, Βλάχος, Ντέμο, Καζναφέρης, Μπούζας (81’ Καζβιρόπουλος), Κατίδης, Μωυσίδης (46’ Μπουρλάκης), Σκαρτσίλας, Κρητικός (65’ Ξόμπλιος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.