Πήρε το ντέρμπι και «βλέπει» πλέι οφ ο Ολυμπιακός

Σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στη Λαμία πήρε στο Βόλο ο Ολυμπιακός για την 20η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League.

Σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στη Λαμία πήρε στο Βόλο ο Ολυμπιακός για την 20η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League.


Οι ερυθρόλευκοι ανέβηκαν έτσι στην τρίτη θέση με 35 βαθμούς (σε 19 ματς) και βρίσκονται σε τροχιά πλέι οφ. Δεύτερη με 38 παρέμεινε η Λαμία (επίσης 19 παιχνίδια).


Οι Βολιώτες που έφτασαν στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους, πέτυχαν το νικητήριο γκολ με τον Θέο στο 49′ που σούταρε δυνατά για να γράψει το 1-0.


Η Λαμία προσπάθησε να ισοφαρίσει -χωρίς αποτέλεσμα- στο φινάλε, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο από το 81′, λόγω αποβολής του Κυζιρίδη.


Ολυμπιακός Βόλου (Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ (84′ Μακρυδημήτρης), Νικολιάς, Θέος (72′ Ρόκας), Μπαλντοβαλίεφ (86′ Διαμαντόπουλος).


Λαμία (Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Κακαράς, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Κωστόπουλος (83′ Γιαννιτσάνης), Γιενγκά (68′ Χαϊκάλης), Ντελέκος, Φατιόν, Α. Καμαρά (55′ Πέρεζ), Νεόφυτος.



 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.