Ο Παναιγιάλειος είναι εδώ!

Ο Παναιγιάλειος πήρε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Football League και δήλωσε «παρών» στη διεκδίκηση της ανόδου, επικρατώντας 1-0 της Καλλιθέας.

Ο Παναιγιάλειος πήρε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Football League και δήλωσε «παρών» στη διεκδίκηση της ανόδου, επικρατώντας 1-0 της Καλλιθέας.


Η ομάδα του Αιγίου έθεσε από την αρχή της χρονιάς ως στόχο της την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία έστω και αν στον όμιλό της βρίσκεται η ΑΕΚ που είναι το απόλυτο φαβορί. Παρ’ όλα ταύτα, ο Παναιγιάλειος δείχνει ότι έχει μέταλλο σαν ομάδα και το απέδειξε και στην τρίτη αγωνιστική κόντρα στην αξιόμαχη Καλλιθέα.


Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Σταμόγιαννος στο 19ο λεπτό αλλά, όπως αποδείχθηκε, ήταν αρκετό για να δώσει στην ομάδα του τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και ενώ οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν στο τελευταίο τέταρτο με δέκα παίκτες. Έτσι, η ομάδα του Σεροπιάν έφτασε τους έξι βαθμούς σε τρία παιχνίδια και πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Σταυριανός, Τζημογιάννης, Γκοτσούλιας, Σπίνουλας, Ιωάννου, Νάστος, Πόνσε, Σταμόγιαννος, Μίλιεβιτς, Μπούνας, Σκαρτσίλας.


ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Λεβέντης, Μπριλάκης, Πίκολο, Παγώνης, Πιτταράς, Ρουσάκης, Μπέλης, Νικολάου, Αρναρέλης, Κατσικογιάννης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.