Λυμπερόπουλος: «Συνειδητή η απόφαση για το διαζύγιο»

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για το «διαζύγιο» του με την ΑΕΚ, υποστηρίζοντας πως είναι δύσκολος άνθρωπος και δεν συμβιβάζεται εύκολα.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για το «διαζύγιο» του με την ΑΕΚ, υποστηρίζοντας πως είναι δύσκολος άνθρωπος και δεν συμβιβάζεται εύκολα. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ένωσης με δηλώσεις του στην «Αθλητική Κυριακή» σχολίασε το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League και τόνισε πως η θέση της ΑΕΚ είναι στη Σούπερ Λιγκ.

«Είναι από όλους αποδεκτό ότι πλέον η ΑΕΚ έχει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ποιότητα, έχουν προοπτική, έχουν ταλέντο, αρκεί να το δείξουν μέσα στο γήπεδο. Σήμερα επειδή παρακολούθησα το παιχνίδι (σ.σ. φιλικό με τη Λαμία), νομίζω ότι η ΑΕΚ αντιμετώπισε ακριβώς αυτό που θα έχει να αντιμετωπίσει όλη τη χρονιά στη Β” Εθνική, ομάδες που θα παίζουν 120% εναντίον της. Πολύ πειθαρχημένα, πολύ κλειστά και θα πρέπει να εκμεταλλεύεται την κάθε ευκαιρία για να πετυχαίνει το στόχο της. Νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα, θα καταφέρει το στόχο της και το καλοκαίρι του 2015 θα είναι στη Σούπερ Λίγκα, εκεί που πραγματικά αξίζει.


Από εκεί και πέρα, νομίζω είναι μεγάλο ντισαβαντάζ, ότι η ΑΕΚ θα κλείσει 3 μήνες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αν ξεκινήσει 11 Οκτωβρίου. Επειδή υπήρξα ποδοσφαιριστής, αν ήμουν στη θέση των παιδιών, θα είχα τρελαθεί. Να κάνεις μόνο προπονήσεις και να παίζεις μόνο φιλικά, είναι απίστευτο. Θα μπορεί να ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά εγώ θέλω να μιλήσω για την ΑΕΚ γιατί είναι η ομάδα που υπηρέτησα τελευταία και πιστεύω ότι η θέση της είναι στη Σούπερ Λίγκα και το μέλλον είναι εκεί», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Για το «διαζύγιο» με την ΑΕΚ, είπε: «Σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ, δεν υπάρχουν πρόσωπα. Υπάρχει η Ιστορία της, ο κόσμος της, η φανέλα. Τα πρόσωπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Πίστεψέ με, δεν φτάνει μια εκπομπή για να αναλύσουμε τα θέματα… Αυτό που έχω να πω μόνο είναι ότι ήταν μια συνειδητή απόφαση, επειδή είμαι ένας δύσκολος άνθρωπος και δύσκολα συμβιβάζομαι».

Για το αν η αποχώρηση του από την ΑΕΚ είχε να κάνει με μεταγραφές που δεν προχώρησαν: «Αυτά γίνονται παντού νομίζω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.