Ολυμπιακός Βόλου-Θεσπρωτός 4-2: Με υπογραφή Τσαγκαλίδη

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 3-1 του Θεσπρωτού, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Football League.

Με αυτή την νίκη οι “ερυθρόλευκοι” αναρριχήθηκαν στην τέταρτη θέση του Βορείου ομίλου, έχοντας πλέον 25 βαθμούς, ενώ το “πλατανόφυλλο” παρέμεινε έβδομο στον βαθμολογικό πίνακα με 16.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ και τρεις εξ αυτών κατέληξαν στα δίχτυα. Ο Θεσπρωτός μπήκε δυναμικότερα στον αγώνα, πίεσε αρκετά τον Ολυμπιακό Βόλου και άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό. Το τέρμα σημείωσε ο Χαρίλαος Μπίκας με δύνατο σουτ.

Ωστόσο το γκολ αυτό δεν πτόησε του γηπεδούχους. Μετέπειτα βελτιώθηκαν αισθητά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση. Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα με δύο τέρματα του Παναγιώτη Τσαγκαλίδη στο 32ο και το 45ο λεπτό πήραν προβάδισμα (2-1) πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι Βολιώτες ήταν αποφασισμένοι να κλειδώσουν την νίκη και τα κατάφεραν. Στο 48ο λεπτό έκαναν το 3-1 με τον Στάθο Βασιλούδη και δημιούργησαν προβάδισμα ασφαλείας. Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα θα μπορούσε να μειώσει στο 51‘, όμως η δυνατή κεφαλιά που πραγματοποίησε ο Μπίκας κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Λαδά.

Στην συνέχεια του αγώνα οι “Αυστριακοί” επέβαλαν τον ρυθμό τους, παίζοντας παιχνίδι κατοχής, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κόντρα στην ροή του αγώνα έκαναν το 3-2 με τον Πέντσα (92′). Ο Ολυμπιακός Βόλου όμως είχε και πάλι απάντηση και διαμόρφωσε το τελικό 4-2, ένα λεπτό αργότερα (93′). Σκόρερ ήταν ο Φιλίποβιτς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Ξενοδόχοφ, Βασιλούδης, Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Βουκελάτος, Σκοπελίτης, Κόλα, Παπαδημητρίου, Κατσούκης, Τσαγκαλίδης.

Θέσπρωτος (Ρότσα): Κίναλης, Σαραντίδης, Σταυρίδης, Κωνσταντακόπουλος, Κοντοές, Τ. Γώγος, Διγκόζης, Μπίκας, Γκανσιέρ, Ραμίρεζ, Πατσέκο.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
Βοηθοί: Παγουράς, Δελής (Βοιωτίας)
Κίτρινες: Βουκελάτος – Μπίκας, Ραμίρεζ
Κόκκινες:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.