Μπρέντφορντ-Τσέλσι 0-2: Πρόκριση από τον…πάγκο

Οι πρωταθλητές Ευρώπης με πολλά προβλήματα λόγω Covid-19, έκαμψαν την αντίσταση της μαχητικής Μπρέντφορντ, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Carabao Cup.

Ο Τούχελ παρέταξε “πειραματική” εντεκάδα για τους πρωταθλητές Ευρώπης, που έχουν 8 κρούσματα κορωνοϊού, με τους Σάιμονς, Βέιλ και Σούνσαπ-Μπελ να κάνουν ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με τον Αριθαμπαλάγα να νικάει στο 14′ τον Βισά, στο 32′ τον Γένσεν και στο 41′ τον Χένρι, ενώ οι “Μπλε” που είχαν την κατοχή αλλά ήταν φλύαροι και ανούσιοι, είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο 44′ με την κεφαλιά του Βέιλ στην “καρδιά” της αντίπαλης άμυνας.

Η είσοδος των Ζορζίνιο, Καντέ, Μάουντ, Πούλισικ και Τζέιμς άλλαξε την εικόνα της Τσέλσι στο δεύτερο ημίχρονο, η οποία βεβαίως είχε και χείρα βοηθείας από τον αντίπαλο, καθώς στο 80′ ο Γιάνσον πέτυχε αυτογκόλ ύστερα από σέντρα του Τζέιμς.

Στο 85′ ο Πούλισικ πήρε πέναλτι από τον Φερνάντεθ, με τον Ζορζίνιο να ευστοχεί στο 7ο πέναλτι του την τρέχουσα σεζόν και να διαμορφώνει το τελικό 0-2.

Η Τσέλσι προκρίθηκε στα ημιτελικά του Carabao Cup, τρόπαιο που έχει να κατακτήσει από το 2015. 

Μπρέντφορντ: Φερνάντεθ, Πίνοκ, Γιάνσον, Σόρενσεν, Κανός, Γένσεν (81′ Φορς), Μπατίστ (74′ Ονιέκα), Γιάνελτ (66′ Νόργκαρντ), Χένρι (73′ Γκοντός), Εμπεμό, Βισά (65′ Tόνι)

Προπονητής: Τόμας Φρανκ

Τσέλσι: Αριθαμπαλάγα, Αθπιλικουέτα, Τσάλομπα, Σαρ, Σάιμονς (65′ Τζέιμς), Σαούλ, Κόβατσιτς (46′ Ζορζίνιο), Αλόνσο, Μπάρκλεϊ (76′ Καντέ), Σούνσαπ-Μπελ (46′ Πούλισικ), Βέιλ (65′ Μάουντ)

Προπονητής: Τόμας Τούχελ

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.