Έχει πέραση εκτός Αργεντινής

Ο Χόρχε Σαμπάολι φέρεται να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις αρκετών ομοσπονδιών για τη θέση του τεχνικού στις εθνικές ομάδες των χωρών τους, εφόσον αποχωρήσει από την Αργεντινή.

Ο Χόρχε Σαμπάολι φέρεται να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις αρκετών ομοσπονδιών για τη θέση του τεχνικού στις εθνικές ομάδες των χωρών τους, εφόσον αποχωρήσει από την Αργεντινή. Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται κοντά στην απομάκρυνσή του από τον πάγκο της «αλμπισελέστε» και ήδη έχουν ξεκινήσει τα δημοσιεύματα, σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το Μεξικό φέρεται να ενδιαφέρεται για την πρόσληψή του, καθώς ο Χουάν Κάρλος Οσόριο θα αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής ομάδας. Ως εναλλακτικές λύσεις εξετάζονται οι Ματίας Αλμέιδα και Ρικάρντο Λα Βόλπες. Επίσης, ο Σαμπάολι βρίσκεται στη λίστα της Κόστα Ρίκα, η οποία αναζητεί τον αντικαταστάτη του Όσκαρ Ραμίρες. Τέλος, ο Αργεντινός τεχνικός βρίσκεται στη λίστα και της αμερικανικής ομοσπονδίας. Την ίδια στιγμή, οι Αργεντίνοι αναζητούν τη «χρυσή τομή» με τον έμπειρο τεχνικό για να λύσουν το συμβόλαιό του, ενώ αναζητούν παράλληλα και τον αντικαταστάτη του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.