Γκοϊάν: Να ξεκινήσει βασικός ο Νεντελτσεάρου

Ο Ντορίν Γκοϊάν, σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε πως θα ήθελε να δει τον Νεντελτσεάρου βασικό στο ματς με τα Σκόπια. 

Ο παλιός ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Ντορίν Γκοϊάν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “gsp.ro” τόνισε πως θα ήθελε να δει στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου, στο πλευρό του Βλαντ Κίρικες στο ματς της Πέμπτης με τα Σκόπια.  

Αναλυτικά: 

«Το ιδανικό είναι να ξεκινήσουμε με νίκη και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία. Δεν είναι εύκολο. Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που έχει προκριθεί για το Euro, έχει σημαντικούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της, ειδικά από τη μέση και μπροστά. Εχουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα ισχυρά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Παίζουμε εντός έδρας και πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. 

Συστήνω την επιλογή των Νεντελτσεάρου και Κίρικες για το κέντρο της άμυνας. Πρέπει να χτίζουμε το παιχνίδι μας από τον τερματοφύλακα κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία. Ο Νεντελτσεάρου είναι πιο ικανός από τον Μπούρτσα στο χτίσιμο της επίθεσης. Δεν ξέρω αν ο Ραντόι θα χρησιμοποιήσει σύστημα με 4 ή με 3 αμυντικούς. Αλλαξε πολλά συστήματα τον τελευταίο καιρό αλλά νομίζω θα χρησιμοποιήσει 4 αμυντικούς». 

 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.