Εθνική Ιταλίας: Το μεγάλο ρεκόρ του Πάολο Μαλντίνι (pic)

Μία παλιά μεγάλη δόξα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Πάολο Μαλντίνι στις 18 Ιουνίου του 2002, έπαιξε για τελευταία φορά σε αγώνα Παγκοσμίου κυπέλλου.

Ήταν μια διοργάνωση που είχαν αναλάβει από κοινού, Ιαπωνία και Νότια Κορέα. Στην φάση των ομίλων οι «ατζούρι» είχαν περάσει ως δεύτεροι, πίσω από το Μεξικό και διασταυρώθηκαν στη νοκ άουτ φάση με τη διοργανώτρια Νότια Κορέα.

 Η ομάδα του Τζιοβάνι Τραπατόνι, αποκλείστηκε με πολύ «πικρό» τρόπο, καθώς προηγήθηκε με τον Βιέρι, οι Κορεάτες ισοφάρισαν στο 88ο λεπτό και πήραν την πρόκριση με γκολ του Χουαν-Αν Τζάν, λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος της παράτασης και οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα πέναλτι.

Ήταν το χειρότερο σενάριο που μπορούσε να συμβεί στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του μεγάλου αρχηγού, Πάολο Μαλντίνι, στην 126η εμφάνιση του με την Εθνική ομάδα. Για τον «θρύλο» της Μίλαν, αυτό ήταν το 23ο παιχνίδι του σε τελική φάση Παγκοσμίου κυπέλλου, δεύτερος στη λίστα πίσω από τον Λόταρ Ματέους (25 ματς), αλλά είναι πρώτος στην ιστορία σε λεπτά συμμετοχής με 2216.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.