Ο Κακά θέλει Αντσελότι στην Βραζιλία

Ιδανικός προπονητής για την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας θα ήταν ο Κάρλο Αντσελότι σύμφωνα με τον σπουδαίο Κακά.

Με δηλώσεις του σε μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας, ο Κακά είπε πως ο Κάρλο Αντσελότι της Ρεάλ Μαδρίτης θα ήταν ο ιδανικός προπονητής για την Εθνική ομάδα της χώρας του.

“Για την Βραζιλία θα ήταν εξαιρετικό. Για όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα του αλλά και για την νοοτροπία νικητή που κουβαλάει. Νομίζω ότι μπορεί να κάνει εξαιρετική δουλειά με την Εθνική ομάδα. Αν συμβεί νομίζω οτι οι φίλοι της Βραζιλίας θα είναι χαρούμενοι με την επιλογή. Είναι από τους καλύτερους προπονητές που είχα. Με έκανε να παίζω καλύτερα από ότι μπορούσα. Αυτό που θαυμάζω σε αυτόν είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους ανθρώπους που έχει απέναντί του. Μεγάλα ταλέντα με εγωισμό αλλά αυτός τα καταφέρνει. Αυτός με έβαλε στην Μίλαν στην ενδεκάδα και άφησε στον πάγκο τον Ρούι Κόστα και τον Ριβάλντο. Όλα αυτά για ένα παιδί. Το πως χειρίζεται κάθε χαρακτήρα είναι κάτι εντυπωσιακό. Δείτε τι κάνει με τον Βίνι. Σε κάθε συνέντευξη τύπου λέει ότι είναι ο πιο καθοριστικός παίκτης. Τον ενισχύει και αυτός ανταποδίδει. Νομίζω ότι δίνει το καλύτερο που χρειάζεται κάθε αθλητής, αυτοπεποιθηση”.

Ο Κακά είχε προπονητή τον Κάρλο Αντσελότι στην Μίλαν από το 2003 ως το 2009 και μαζί κέρδισαν ένα πρωτάθλημα Ιταλίας, ένα Champions League, ένα Παγκόσμιο κύπελλο Συλλόγων και ένα Σούπερ Καπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.