Άμραμπατ: «Το Μουντιάλ ήταν…τρελοκομείο!»

Ο Νορντίν Άμραμπατ μίλησε για όσα έζησε στο Κατάρ αλλά και τον αδελφό του.

Ο παίκτης της ΑΕΚ, βρέθηκε κοντά στην Εθνική Μαρόκου στη μυθική της πορεία μέχρι τα ημιτελικά, ταξιδεύοντας στο Κατάρ για να συμπαρασταθεί στον αδελφό του, Σοφιάν, έναν από τους καλύτερους μέσους της διοργάνωσης.

Μιλώντας στο ολλανδικό Voetbal International, ο Άμραμπατ τόνισε σχετικά:

«Ήταν ένα…τρελοκομείο. Δε θέλετε να ξέρετε πόσα αιτήματα είχα για εισιτήρια των αγώνων. Έλαβα μηνύματα από αργεντίνικα, ιταλικά, ακόμη και πολωνικά μέσα. Πώς βρήκαν το τηλέφωνό μου; Νομίζω ότι θα αλλάξω μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν ήταν φυσιολογικό».

Για τον αδελφό του και την επιλογή του να παίξει με το Μαρόκο παρά το γεγονός ότι είχε αγωνιστεί στις μικρές Εθνικές ομάδες της Ολλανδίας, ο άσος της ΑΕΚ είπε:

«Του δώσαμε απόλυτη ελευθερία στην επιλογή του. Η έλξη ήταν τεράστια και μέσω των social media. Πριν από δέκα χρόνια δεν έβλεπες πόσο ζωντανό είναι το ποδόσφαιρο στο Μαρόκο. Τώρα λαμβάνεις αγάπη, μηνύματα, βλέπεις να χορεύουν φίλαθλοι και να κλαίνε παππούδες και γιαγιάδες ογδόντα ετών, γιατί το Μαρόκο έχει κερδίσει. Με το ζόρι αντέχουν, αλλά εξακολουθούν να βγαίνουν για να ζητωκραυγάσουν. Ακόμη και ο βασιλιάς βγήκε στους δρόμους. Είναι δύσκολο να καταλάβεις κάτι τέτοιο. Προκαλεί ανατριχίλα. Φυσικά βοηθά τους παίκτες να επιλέξουν το Μαρόκο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.