Σοφιάν Άμραμπατ: «Καταζητούμενος» σε όλη την Ευρώπη

Η Φιορεντίνα πρόκειται να ενεργοποιήσει μια ρήτρα για την επέκταση του συμβολαίου του Σοφιάν Άμραμπατ έως το 2025 για να έχει τον «πλήρη έλεγχο» της πιθανής πώλησής του.

Ο διεθνής Μαροκινός εντυπωσίασε στο μουντιάλ και ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στο Κατάρ. Η τιμή του έχει εκτοξευθεί στα ύψη τον τελευταίο μήνα. Αρκετοί κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι λέγεται ότι ενδιαφέρονται να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του και ο ατζέντης του μέσου επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι λαμβάνει κλήσεις «κάθε μέρα» από συλλόγους της Premier League. Το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2024 και οι Τοσκανοί θα ενεργοποιήσουν σύντομα μια ρήτρα για την παράταση της παραμονής του στον σύλλογο μέχρι το 2025.

Οι διευθυντές του συλλόγου επιβεβαίωσαν το σχέδιό τους κατά τη διάρκεια μιας παραδοσιακής χριστουγεννιάτικης συνάντησης με τα μέσα ενημέρωσης. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο των διαπραγματεύσεων το καλοκαίρι, όταν πολλοί σύλλογοι αναμένεται να έρθουν σε επαφή για να υπογράψουν τον 26χρονο. Τότεναμ, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης φέρονται να ενδιαφέρονται για τον πρώην μέσο της Ελλάς Βερόνα, ο οποίος πρόσφατα ισχυρίστηκε ότι θαυμάζει τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η Φιορεντίνα, γνωρίζει πολύ καλά ότι ο 26χρονος είναι περιζήτητος, με αρκετούς συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ να θέλουν να τον αποκτήσουν. Ο ιταλικός σύλλογος έχει κατονομάσει την τιμή που θα χρειαστεί για να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή. Παρά το γεγονός ότι έχει μόνο 18 μήνες από την τρέχουσα συμφωνία του, ο σύλλογος θα απαιτήσει 60 εκατομμύρια ευρώ από οποιονδήποτε σύλλογο επιθυμεί να υπογράψει τον Μαροκινό. Η Ατλέτικο θα έχει χρήματα να ξοδέψει εάν ο Πορτογάλος επιθετικός, Ζοάο Φέλιξ, αποχωρήσει από την Μαδρίτη, ο οποίος επίσης έχει συνδεθεί έντονα με μια μετακίνηση στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Άμπραμπατ είναι καταζητούμενος σε όλη την Ευρώπη μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του για το Μαρόκο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο μέσος βοήθησε τη χώρα του να τερματίσει στην τέταρτη θέση στο Κατάρ, μετά την ήττα από την Κροατία. Με το πέρασμα του χρόνου του στο τουρνουά, οι εικασίες θα στραφούν τώρα στο μέλλον του.

Το να φτάσει στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ένα επίτευγμα από μόνο του, αλλά για το Μαρόκο, έχει πλέον κλείσει τη θέση του στα χρονικά του ποδοσφαίρου της ιστορίας. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να αυξήσει περαιτέρω τυχόν αποτιμήσεις που ισχύουν για αρκετούς διεθνείς. Δεδομένου ότι είναι τώρα μόνο μερικές εβδομάδες πριν από την ευρωπαϊκή μεταγραφική περίοδο τον Ιανουάριο, θα δούμε σύντομα ποιος κάνει μια κίνηση και ποιος όχι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.