Tσο Γκουέ Σανγκ: Ο πιο περιζήτητος γαμπρός στη Ν. Κορέα! (vid)

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός έγινε σε ένα βράδυ το...απόλυτο sex symbol στην πατρίδα του!

Mέχρι τις 28 Νοεμβρίου του 2022, ο Τσο Γκουέ Σανγκ ήταν ένας απλός ποδοσφαιριστής.

Όχι ακριβώς άγνωστος, καθώς είχε αναδειχτεί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Ν. Κορέας το 2022 με την ομάδα του, Τζεονμπούκ Χιουντάι Μότορς. Σε καμία περίπτωση όμως τόσο δημοφιλής όσο ο Σον Χιουνγκ Μιν, πρωταγωνιστής εδώ και χρόνια στο ευρωπαϊκό στερέωμα με τη φανέλα της Τότεναμ. Ούτε καν γνωστός όσο οι …Χουάνγκ του Ολυμπιακού!

Όλα αυτά όμως άλλαξαν άρδην πριν από μερικές μέρες στο Education City Stadium του Κατάρ, στη δεύτερη αγωνιστική του 8ου Ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 24χρονος στράικερ, με την ομάδα του πίσω στο σκορ, με δύο τρομερές κεφαλιές μέσα σε ένα τετράλεπτο διαμόρφωσε το 2-1, για να γίνει ο πρώτος Νοτιοκορεάτης στην ιστορία με δύο γκολ στο ίδιο ματς Μουντιάλ.

Μπορεί τελικά τα τέρματά του να μην στάθηκαν αρκετά ώστε οι Ασιάτες να πάρουν τη νίκη, αλλά αρκούσαν ώστε οι συμπατριώτες του ξαφνικά να τον «ανακαλύψουν»!

Ο Τσο, πριν ξεκινήσει η πορεία της Ν. Κορέας στα γήπεδα του Κατάρ, είχε μόλις 20.000 ακόλουθους στον λογαριασμό του στο Instagram. Πλέον, μετά τα δύο γκολ του απέναντι στους Αφρικανούς, οι followers έφτασαν ήδη τα 2 εκατομμύρια!

Χαρακτηριστικά, το ποστάρισμά του με τη σημαία της χώρας έπειτα από τη νίκη – πρόκριση στους «16 κόντρα στην Πορτογαλία, έχει αποσπάσει πάνω από 1.7 εκατ. likes.

Μόνο που τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του, δεν περιέχουν μόνο μηνύματα συγχαρητηρίων για τις επιδόσεις του με την Εθνική.

Το …ομορφόπαιδο από την Ανσάν, μία περιοχή στα νοτιοδυτικά περίχωρα της Σεούλ, μετατράπηκε εν μια νυχτί από ένας μάλλον ανώνυμος ποδοσφαιριστής, στο απόλυτο sex symbol για τον θηλυκό πληθυσμό της χώρας. Πλέον είναι ο πιο…περιζήτητος γαμπρός στη Ν. Κορέα!

«Σ’ ευχαριστώ για τα γκολ σου και για το ότι έγραψες ιστορία. Είσαι βασιλιάς! Τώρα αποδέξου την πρόταση γάμου μου», είναι ένα από τα…τυπικά σχόλια που συνοδεύουν την ανάρτηση του «νο. 9» της Κορέας.

Σύμφωνα με το Athletic, μετά το ματς με τη Γκάνα, το κινητό τηλέφωνο του παίκτη δε σταμάτησε να χτυπά και να δονείται από κλήσεις και μηνύματα, τόσο που αναγκάστηκε να το απενεργοποιήσει, προκειμένου να επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, τα media της χώρας έχουν κατακλυστεί από φήμες περί σχέσεών του με εγχώριες τραγουδίστριες και μοντέλα!

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο με ποδοσφαιριστή της Κορέας. Το 2002, με την πολύ καλή πορεία των Ασιατών στο Μουντιάλ που είχαν συνδιοργανώσει με την Ιαπωνία, παίκτες όπως ο μέσος Κιμ Ναμ Ιλ εκτόξευσαν τη δημοφιλία τους στο αντίθετο φύλο, με Κορεάτισσες να παρακολουθούν φανατικά τα παιχνίδια του, κρατώντας πανό με μηνύματα για προτάσεις γάμου ή πιο…περιστασιακές συναντήσεις.

Αγωνιστικά, ομάδες όπως η Σέλτικ, η Φενέρμπαχτσε και η Ντόρτμουντ, φέρονται ήδη να τον έχουν σημειώσει στα μπλοκάκια τους για την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Αν ο 24χρονος κάνει κανένα νέο «μπαμ» και κόντρα στη Βραζιλία, είναι σίγουρο ότι οι συμπατριώτισσές του θα τον χάσουν πολύ σύνομα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.