Μαρτίνεθ: «Καμπανάκι κινδύνου η ήττα από την Αίγυπτο»

Καμπανάκι κινδύνου ενόψει της τελικής φάσης του Μουντιάλ χαρακτήρισε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ την ήττα που γνώρισε το Βέλγιο στο φιλικό με την Αίγυπτο, η οποία δεν θα δώσει το «παρών» στα γήπεδα του Κατάρ.

«Πνευματικά δεν ήμασταν έτοιμοι γι’ αυτό το ματς. Δεν ήμασταν καλοί στην κατοχή μπάλας, υπήρχε υπερβολικά χαμηλός ρυθμός, καμία επιθετική ισορροπία, σπάνια φτάναμε στη δεύτερη μπάλα», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Καναδά για την πρεμιέρα του 6ου ομίλου.

«Η Αίγυπτος ήταν απλά καλύτερη από εμάς. Ήταν σαν πολλοί από τους παίκτες μας να μην ήθελαν να τραυματιστούν, ενώ είδατε με την Αίγυπτο ότι αυτοί ήθελαν οπωσδήποτε να νικήσουν σε αυτό το ματς» συνέχισε ο Μαρτίνεθ, ο οποίος ωστόσο υποβάθμισε τη σημασία της ήττας, προκειμένου να μην προκληθεί… πανικός μεταξύ των υποστηρικτών του Βελγίου, λέγοντας: «Αυτή η ομάδα είναι μαζί για έξι χρόνια, δεν είναι ότι ξαφνικά δεν έχει απομείνει τίποτα. Γι’ αυτό θα πρέπει να δούμε αυτό το ματς κυρίως ως ένα καμπανάκι κινδύνου. Επίσης, αυτό το ματς ήταν χρήσιμο για να πάρουν κάποιοι παίκτες αναγκαία λεπτά συμμετοχής. Με αυτή την έννοια, ήταν ένα πραγματικά πρακτικό ματς, ένα από το οποίο μπορείς να μάθεις πολλά. Τώρα έχει σημασία να ετοιμαστούν όλοι. Δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι θα νικήσουμε στο Μουντιάλ, αν δεν είμαστε στην καλύτερη κατάστασή μας. Ας είναι αυτό το μάθημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.