Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο: «Είναι μία δραματική στιγμή για την Ιταλία!»

Ο θρύλος της Ιταλίας Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο βρέθηκε την Κυριακή στο Jeddah Street Circuit για να παρακολουθήσει το Grand Prix της F1 και μίλησε στο Sky Sport Italia για το φιάσκο της Ιταλίας στα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 47χρονος που είχε αναδειχτεί Παγκόσμιος πρωταθλητής με τους «ατζούρι» το 2006, αναφέρθηκε στη δύσκολη επόμενη ημέρα για την Ιταλία μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό από τη Βόρεια Μακεδονία.
«Είναι μια δραματική στιγμή, αλλά αυτοί οι παίκτες ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Δεν είναι μια ευτυχισμένη στιγμή. Σε κάποιο βαθμό, είναι δραματική κατάσταση», είπε ο πρώην επιθετικός.
«Θα δούμε τι θα γίνει. Απομένουν κι άλλα παιχνίδια. Η «La Nazionale» πρέπει να επιστρέψει για να αγωνιστεί όπως έκανε πάντα και να αναλάβει την ευθύνη. Αυτοί οι παίκτες θα το κάνουν. Είναι δύσκολο να το σκεφτείς αυτό μετά από μια τόσο απογοητευτική ήττα».
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν θα παραιτηθεί μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας και θα παραμείνει επικεφαλής της Εθνικής μέχρι το τέλος του συμβολαίου του το 2026.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.