Σουηδία-Τσεχία 1-0 (παρ.): Ο Κουέζον την έστειλε στην Πολωνία (hls)

Η Σουηδία χρειάστηκε το γκολ του Κουέζον στην παράταση για να αποκλείσει την Τσεχία των Βατσλίκ και Μπράμπετς και να προκριθεί στον τελικό των πλέι οφ κόντρα στην Πολωνία για μια θέση στο μουντιάλ

Παρά το γεγονός πως η Σουηδία ήλεγξε την αναμέτρηση στο πρώτο ημίχρονο, πριν τη συμπλήρωση του 15λεπτου οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε μέσω VAR. Κουλουσέφσκι και Ισάκ απείλησαν τον Βατσλίκ, αλλά ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού στάθηκε στο ύψος του.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχαν καθαρές ευκαιρίες με την κατοχή να είναι μοιρασμένη. Ο Βατσλίκ όμως όρθωσε ανάστημα στην κεφαλιά του Σβάνμπεργκ που είχε έρθει από τον πάγκο για να κρατήσει το μηδέν στο 79′.

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους στην κανονική διάρκεια με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην παράταση.

Tο χρυσό γκολ της πρόκρισης ήρθε στο 110′ από τον Κουέζον που έπαιξε το 1-2 με τον Ισάκ και νίκησε τον Βατσλίκ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ. Πλέον αντίπαλος για μια θέση στο μουντιάλ του Κατάρ είναι η Πολωνία που πέρασε χωρίς αγώνα καθώς επρόκειτο να αντιμετωπίσει την Ρωσία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.