Αγγλία: Εκτός Εθνικής οι Ράσφορντ, Σάντσο (pics)

Ο Μάρκους Ράσφορντ έμεινε εκτός αποστολής της Εθνικής Αγγλίας, όπως και ο συμπαίκτης του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέιντον Σάντσο.

Ο αμυντικός της Κρίσταλ Πάλας, Μαρκ Γκουέχι, λαμβάνει μια πρώτη κλήση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Ο 20χρονος σέντερ μπακ είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας του Πάτρικ Βιέιρα στο Λονδίνο μετά τη μετακίνησή του από την Τσέλσι, ύψους 18 εκατομμυρίων λιρών. Υπάρχει μια επιστροφή στην ομάδα για πρώτη φορά μετά το Euro 2020 για τον Μπένζιαμιν Γουάιτ της Άρσεναλ. Ο δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι στην Πάλας, Κόνορ Κάλαχερ, διατηρεί τη θέση του μεταξύ των χαφ, ενώ κλήθηκε επίσης και ο μέσος της Σαουθάμπτον, Τζέιμς Γουόρντ Πράουζ. Εκτός έμεινε ο Φικάδο Τομόρι της πρωτοπόρου Μίλαν στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Τα τρία λιοντάρια αντιμετωπίζουν την Ελβετία στις 26 Μαρτίου και την Ακτή Ελεφαντοστού στις 29 Μαρτίου με τα δύο φιλικά να διεξάγονται στο Wembley. Η Εθνική Αγγλίας προετοιμάζεται για την τελική φάση του Μουντιάλ στο Κατάρ, ενώ τον Ιούνιο θα δώσει αγώνες για το Nations League, όπου μετέχει σε όμιλο με Γερμανία, Ιταλία και Ουγγαρία. Ο Σάουθγκεϊτ σχολίασε την απουσία του Ράσφορντ από την ομάδα, λέγοντας: «Είναι μια δύσκολη στιγμή για αυτόν, σαφώς δεν είναι στα καλύτερά του, αλλά υπάρχει πολύς χρόνος. Είναι στην ίδια θέση με όλους τους άλλους, είτε είναι στην ομάδα είτε όχι. Ξέρουμε τι μπορεί να φέρει ο Μάρκους και ελπίζουμε ότι μπορεί να ανακαλύψει ξανά τη φόρμα που είναι ικανός.”

Είναι η πρώτη φορά από το 2016 που ο Ράσφορντ δεν έχει επιλεγεί λόγω τραυματισμού ή έλλειψης φυσικής κατάστασης. Ο 24χρονος έχει δυσκολευτεί να μπει στην ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ τις τελευταίες εβδομάδες και έχει μόνο δύο γκολ πρωταθλήματος από τον Οκτώβριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.