Poll: Να μείνει ο Φαν΄τ Σχιπ στην Εθνική;

Μέχρι να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις του Τζον Φαν΄τ Σχιπ με την ΕΠΟ αναφορικά με το μέλλον του Ολλανδού τεχνικού στην Εθνική ομάδα, το novasports.gr ανοίγει την "κάλπη" του και σε καλεί να ψηφίσεις για το αν επιθυμείς ή όχι την παραμονή του στην Εθνική ομάδα. Η "κάλπη" κλείνει στις 21:00!

Ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ μετά από δύο χρόνια στην εθνική ομάδα πέτυχε να δημιουργήσει και πάλι μια ομάδα με αξίες και τους παίκτες να έχουν ως προτεραιότητά τους τη “γαλανόλευκη”. Πέτυχε να δημιουργήσει ένα σύνολο που αρνείται να χάσει και δημιούργησε “στεγανά” στην ομάδα η οποία είναι συγκεντρωμένη στο αγωνιστικό κομμάτι.

Με τον Τζον Φαν΄τ Σχιπ στο τιμόνι είδαμε την Εθνική ομάδα να παίζει σε αρκετά παιχνίδια ένα ποδόσφαιρο ελκυστικό που δεν είχαμε ξαναδεί, με κυκλοφορία μπάλας, ευκαιρίες και συνδυαστικό. Ωστόσο η ομάδα δεν είχε το εύκολο γκολ, και δεν κατάφερε να πάρει συγκεκριμένα must win παιχνίδια με τους θεωρητικά ευκολότερους αντιπάλους.

Μια ομάδα νεανική όμως που στερήθηκε προσωπικότητας για να διαχειριστεί παιχνίδια του 1-0, αλλα που αρχίζει να βρίσκει αυτή την προσωπικότητα μέσα από τα λάθη της. Οι παίκτες με ένα στόμα στηρίζουν τον προπονητή αντιλαμβανόμενοι ότι κάτι καλό γίνεται, θεωρώντας πως οι ίδιοι έχουν αδικήσει τους εαυτυούς τους και επιθυμούν την παραμονή του Τζον Φαν΄τ Σχιπ στον πάγκο της ομάδας,

Εσείς τί πιστεύετε; Το novasports.gr ανοίγει την κάλπη του και σας καλεί να ψηφίσετε για το αν θέλετε την παραμονή του Φαν΄τ Σχιπ στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Η διαδικασία θα κρατήσει μέχρι τις 21:00.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.