Ιταλία-Ελβετία 1-1: Ανοιχτοί λογαριασμοί σε όμιλο με… θρίλερ (hls)

Στο ντέρμπι του 3ου ομίλου Ιταλία και Ελβετία έμειναν σε ισοπαλία 1-1 και άφησαν ανοιχτό το θέμα της πρωτιάς στον 3ο όμιλο όπου όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Στο ντέρμπι του 3ου ομίλου στη Ρώμη οι Ελβετοί ξεκίνησαν εντυπωσιακά, δημιούργησαν ευακιρίες και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τέρμα του Βίντμερ στο 11ο λεπτό μετά από ασίστ του Οκαφόρ.

Η κυριαρχία των Ελβετών κράτησε για το πρώτο ημίωρο, αφού στη συνέχεια οι Ιταλοί κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και έφτασαν σε ισοφάριση με στατική φάση. Ο Ινσίνιε εκτέλεσε κόρνερ και ο Ντι Λορέντσο διαμόρφωσε το 1-1 στο 36ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ιταλοί είχαν τον έλεγχο του ρυθμού σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης χωρίς πάντως να δημιουργήσουν κλασσικές ευκαιρίες. Βρήκαν τη μεγάλη ευκαιρία με το πέναλτι που κέρδισε ο Μπεράρντι από τον Γκαρσία όμως εκτέλεσε άστοχα ο Ζορζίνιο στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι ομάδες έχουν από 15 βαθμούς και οι Ιταλοί καλύτερη διαφορά τερμάτων. Όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στις αναμετρήσεις Βόρεια Ιρλανδία-Ιταλία και Ελβετία-Βουλγαρία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.