Λευκορωσία-Ουαλία 2-3: Μπέιλ εσύ σούπερ σταρ… (hls)

Η Ουαλία είχε 13 απουσίες, έμεινε πίσω στο σκορ από τη Λευκορωσία μετά από 30 λεπτά, είχε όμως τον Γκάρεθ Μπέιλ ο οποίος με χατ τρικ την οδήγησε στη νίκη.

Λευκορωσία και Ουαλία αναζητούσαν τη δεύτερη νίκη τους στον πέμπτο προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Αυτή την επιδίωξη επιβάρυναν στους φιλοξενούμενους οι δεκατρείς απουσίες που καλούταν να διαχειριστεί ο Ρόμπερτ Πέιτζ.

Πρωταγωνιστικός παράγων στο ματς αναδείχθηκε ο Γκάρεθ Μπέιλ και τα πέναλτι, καθώς καταλογίστηκαν τρία, τα δύο για τους Ουαλούς.

Ο Μπέιλ στο 6ο λεπτό σημάδεψε σωστά από τη λευκή βούλα για να ανοίξει το σκορ, σβήνοντας και την κακή ανάμνηση από το πρόσφατο Euro στο οποίο είχε αστοχήσει σε πέναλτι εναντίον της Τουρκίας.

Μέσα σε δύο λεπτά από το 29ο μέχρι το 31ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή του σκορ, αρχικά ισοφαρίζοντας επίσης με πέναλτι του Λισακόβιτς και στη συνέχεια παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με τον Σέντκο μετά από ασίστ του Λισακόβιτς.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έγιναν αρκετά πιεστικοί αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τρίτο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 69ο λεπτό, ο Έμπονγκ τον Μπεν Ντέιβις στην περιοχή και ο Μπέιλ ανέλαβε την ευθύνη της εκτέλεσης ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και οι δύο ομάδες είχαν στιγμές για να πάρουν τη νίκη, ήταν όμως η Ουαλία εκείνη που είχε τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος σημειώνοντας το πρώτο του χατ τρικ σε επίσημο αγώνα με την εθνική ομάδα (δεύτερο συνολικά μετά από εκείνο επί της Κίνας το 2018) εξασφάλισε μια εξαιρετικά κρίσιμη νίκη για τη χώρα του.

Λευκορωσία (Γκιόργκι Κοντραντίεφ): Τσέρνικ – Σβέτσοφ, Καντάρκεβιτς, Σατσίβκο, Ζολότοφ – Μπεγκόυνοφ, Εμπόνγκ, Μπίκοφ, Κλίμοβιτς, Σέντκο – Λισακόβιτς (4-5-1)

Ουαλία (Ρομπ Πέιτζ): Γουόρντ – Γκάντερ, Λόρενς, Μίφαμ, Μ.Ντέιβις – Κόλγουιλ, Άλεν, Μορέλ – Τζέιμς, Τζόνσον, Μπέιλ (4-3-3)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.