Εθνική ομάδα: Δυνατό τεστ με τη Νορβηγία

Φιλικών συνέχεια για την εθνική ομάδα, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Νορβηγία (20:00) σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη Μάλαγα.

Αυτό θα είναι το δεύτερο φιλικό σε διάστημα τεσσάρων ημερών για την ομάδα του Τζον Φαν’τ Σχιπ, η οποία καλείται να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο.

Φυσικά, πρόκειται για μία ακόμη ευκαιρία για τον Ολλανδό προπονητή προκειμένου να κάνει δοκιμές ενόψει των δύο αγώνων για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλου απέναντι σε Κόσοβο και Σουηδία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλα δείχνουν, πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παραταχθεί με σχηματισμό 4-3-3 και τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια. Μπακάκης και Γιαννούλης θα βρίσκονται στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ οι Κ. Παπαδόπουλος και Τζαβέλλας οι δύο στόπερ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα κινούνται οι Ζέκα, Μάνταλος και Μπουχαλάκης, στα άκρα της επίθεσης ο Μπακασέτας με τον Μασούρα και στην κορυφή ο Παυλίδης.

Βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς θέση διεκδικούν ακόμη οι Πέλκας, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Σιώπης και Τζόλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.