Ο Οσκάρ Σμιντ, ο Σένα και ο Τιάγκο Σίλβα

Το παράδειγμα δύο από τους μεγαλύτερους σπόρτσμεν στην ιστορία της Βραζιλίας επικαλέστηκε ο Τιάγκο Σίλβα, μιλώντας για το πάθος που τον διακρίνει όταν φορά τη φανέλα της «σελεσάο».

Το παράδειγμα δύο από τους μεγαλύτερους σπόρτσμεν στην ιστορία της Βραζιλίας επικαλέστηκε ο Τιάγκο Σίλβα,  μιλώντας για το πάθος που τον διακρίνει όταν φορά τη φανέλα της «σελεσάο».


Ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας δέχτηκε κριτική από πολύ κόσμο στη χώρα, επειδή δάκρυσε λίγο πριν από τη διαδικασία των πέναλτι στον αγώνα της φάσης των «16» με τη Χιλή, ωστόσο μετά τη νίκη επί της Κολομβίας στα προημιτελικά, τόνισε πως είναι λογικό σε τόσο κρίσιμους αγώνες να υπάρχει συναισθηματισμός, θυμίζοντας το παράδειγμα του μεγάλου Βραζιλιάνου καλαθοσφαιριστή Οσκάρ Σμιντ, αλλά και του αείμνηστου Άιρτον Σένα.


«Τα συναισθήματα είναι έντονα αλλά θετικά. Άκουσα πολλά, αλλά ξέρω πως και οι Άιρτον Σένα και Όσκαρ Σμιντ έδιναν σώμα και ψυχή στους αγώνες τους. Γι΄αυτό έκλαψα, γιατί ήμουν συγκινημένος έχοντας δώσει σώμα και ψυχή», είπε ο αρχηγός της Βραζιλίας, ο οποίος θα χάσει τον ημιτελικό με τη Γερμανία λόγω της κάρτας που δέχτηκε για φάουλ στον τερματοφύλακα της Κολομβίας, Οσπίνα.


«Θα λείψω λόγω καρτών, αλλά ξέρω πως τόσο ο Ντάντε όσο και ο Ενρίκε είναι έτοιμοι να παίξουν και να καλύψουν την απουσία μου. Ήταν μία ανόητη κάρτα. Επέστρεφα στην άμυνά μου, ο τερματοφύλακας έριξε τη μπάλα μπροστά μου και δεν είχα τρόπο να τον αποφύγω. Δεν ξέρω καν αν έπρεπε να δεχτώ κάρτα», τόνισε ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.