Καραγκούνης: «Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι»

Ο Γιώργος Καραγκούνης ανακοίνωσε και τυπικά πως το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα ήταν το τελευταίο του με την Εθνική Ελλάδος.

Ο Γιώργος Καραγκούνης ανακοίνωσε και τυπικά πως το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα ήταν το τελευταίο του με την Εθνική Ελλάδος.

Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» τόνισε πως φυσικά θα ήθελε να πει αλλιώς το «αντίο», αλλά η Ελλάδα δεν έμελλε να προκριθεί.

«Εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι στην έναρξη του δεύτερου μέρους δεχτήκαμε ένα γκολ και χάσαμε την ισορροπία μας.

Μετά την κόκκινη κυριαρχήσαμε και πιέσαμε άλλες φορές με ορθόδοξο και άλλες φορές με ανορθόδοξο τρόπο. Ισοφαρίσαμε, στην παράταση μπορούσαμε και άλλο γκολ, πιέσαμε. Η Κόστα Ρίκα έπαιζε με δέκα παίκτες και δεν έκανε φάση. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς αλλά πήγε στα πέναλτι. Εκεί είναι 50-50 και κερδίζει ο ο πιο τυχερός. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε εμείς, είμαστε λυπημένοι αλλά περήφανοι για την πορεία μας γιατί τα δώσαμε όλα.

Κρίμα σήμερα που δεν πανηγύρισαν ξανά όλοι οι Έλληνες. Θέλαμε να τους δώσουμε χαρά, ξέραμε ότι όλη η Ελλάδα ήταν μαζί μας και νιώθαμε την  θετική ενέργεια. Δυστυχώς αυτά τα έχει το ποδόσφαιρο και είμαστε πολύ λυπημένοι.

Ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου. Θέλαμε να κρατήσουμε και άλλη μία εβδομάδα και γιατί όχι και άλλο, αλλά πλέον δεν αλλάζει. Τουλάχιστον τα δώσαμε όλα, είμαστε όλοι περήφανοι, δώσαμε μάχη σε κάθε ματς, παίζαμε κόντρα σε όλους, πάντα φιλοξενούμενοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η Εθνική μεγάλωσε, οι νέοι παίκτες πήραν τεράστιες εμπειρίες και θα το δείτε στη συνέχεια. Δεν είναι λίγο αυτό, βοηθήσαμε την ομάδα να μεγαλώσει και εύχομαι τέτοιες επιτυχίες και στο μέλλον», είπε συγκεκριμένα ο Καραγκούνης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.