Φαν Χάαλ: «Μας βοήθησε το cooling break»

Ο Λούις Φαν Χάαλ τόνισε πως το cooling break κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους κόντρα στους Μεξικανούς έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πρόκριση της ομάδας του στους «8» του Μουντιάλ.

Ο Λούις Φαν Χάαλ τόνισε πως το cooling break κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους κόντρα στους Μεξικανούς έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πρόκριση της ομάδας του στους «8» του Μουντιάλ.

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός, ο οποίος είδε αλλαγή του να σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι (Ντεπάι με Αυστραλία, Φερ με Χιλή και Χούντελααρ με Μεξικό), τόνισε πως η μικρή ανάπαυλα ένα τέταρτο πριν από το τέλος τον βοήθησε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για την ανατροπή.

«Περίμενα πως το Μεξικό θα ήταν σε θέση να αντεπεξέλξει καλύτερα στις συνθήκες, όμως εμείς δείξαμε πως είμαστε σε πολύ καλή φυσική και πνευματική κατάσταση. Είχαμε και τύχη με το cooling break, καθώς το χρησιμοποίησα για να περάσω στο plan B και αυτό πέτυχε», είπε ο Ολλανδός, που ωστόσο τόνισε πως οι παίκτες ήταν αυτοί που έκαναν όλη τη δουλειά:

«Ο προπονητής κάνει μόνο τις αλλαγές, οι παίκτες τις εφαρμόζουν και είναι φανταστικό το πνεύμα που έδειξαν. Νομίζω πως είχαμε περισσότερη κατοχή μπάλας από ποτέ, αλλά δεν ξέραμε τι να την κάνουμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Το Μεξικό είχε σουτ αλλα΄όχι αληθινές ευκαιρίες. Δεν παίξαμε τέλεια, αλλά πιστεύω πως αξίζαμε τη νίκη και δεν μας δόθηκε και ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο».

Τέλος, ο Ολλανδός τόνισε πως δεν έχει προτίμηση όσον αφορά τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του στους «8» ανάμεσα σε Ελλάδα και Κόστα Ρίκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.