Άπια: «Δυσκόλεψε η πρόκριση»

Δυσκολότερο έγινε το έργο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του παγκοσμίου κυπέλλου για τη Γκάνα, μετά την ήττα 2-1 από τις ΗΠΑ, όπως υπογράμμισε ο Κουάσι Άπια.

Δυσκολότερο έγινε το έργο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του παγκοσμίου κυπέλλου για τη Γκάνα, μετά την ήττα 2-1 από τις ΗΠΑ, όπως υπογράμμισε ο Κουάσι Άπια. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της αφρικανικής ομάδας τόνισε πως το γρήγορο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, δε τη βοήθησε να κάνει το παιχνίδι που ήθελε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Αρχικά, ο Άπια δήλωσε: «Το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε ήταν καταστροφικό. Δεν περιμέναμε να συμβεί κάτι τέτοιο στο παιχνίδι. Παίζοντας σε αυτό το επίπεδο κάθε φορά που χάνεις την συγκέντρωσή σου κοστίζει. Μετά το πρώτο γκολ κυριαρχήσαμε στον αγώνα, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε νωρίς».


Στη συνέχεια, ο Γκανέζος τεχνικός συμπλήρωσε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και το παραμικρό λάθος κάνει τη διαφορά. Μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα, αλλά αν και είχαμε την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε, όπως έκανε ο αντίπαλό μας. Πλέον δεν είναι εύκολο να προκριθούμε από αυτό το γκρουπ αλλά θα δώσουμε τα πάντα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.