Ακολουθούν το Μεξικό με κρουαζιερόπλοιο! (pic)

Τον καλύτερο τρόπο για να συνδυάσουν πολυτελείς διακοπές με την υποστήριξη της Εθνικής τους ομάδας στο Μουντιάλ βρήκαν περίπου 3.000 Μεξικανοί φίλαθλοι.

Τον καλύτερο τρόπο για να συνδυάσουν πολυτελείς διακοπές με την υποστήριξη της Εθνικής τους ομάδας στο Μουντιάλ βρήκαν περίπου 3.000 Μεξικανοί φίλαθλοι.

Οι φίλοι της «El Tri», εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι τα τρία ματς του ομίλου της ομάδας τους διεξάγονται στην Βορειοανατολική Ακτή της Βραζιλίας (Νατάλ, Φορταλέζα, Ρεσίφε), θα μετακινούνται με το πολυτελέστατο κρουαζιερόπλοιο Divina για να παρακολουθούν τα ματς!

Το πακέτο για κρουαζιέρα μαζί με εισιτήριο για έναν αγώνα κοστίζει…μόλις 7.000 ευρώ, ενώ όσοι θέλουν να συνδυάσουν διακοπές με παρακολούθηση και των τριών αγώνων του Μεξικού καλούνται να αποχωριστούν τα διπλάσια! Παρ’ όλες τις υψηλές τιμές όμως, όλες οι καμπίνες του πλοίου έχουν ήδη πωληθεί για το Μουντιάλ!

Τo σίγουρο πάντως είναι πως οι εκδρομείς δεν πρόκειται να βαρεθούν στις ημέρες που μεσολαβούν ανάμεσα στα παιχνίδια μέσα σε ένα κρουαζιερόπλοιο που περιλαμβάνει 18 πατώματα, επτά εστιατόρια, τέσσερις πισίνες, θέατρο, αίθουσα μπόουλινγκ και καζίνο!

Συνολικά, περίπου 30.000 Μεξικανοί τουρίστες αναμένεται να στηρίξουν την ομάδα τους στο Μουντιάλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.