Καντονά: «Πανούκλα και χολέρα Πλατινί και Μπλάτερ»!

Επίθεση στον πρόεδρο της ΦΙΦΑ Ζεπ Μπλάτερ και τον φερόμενο ως υποψήφιο διάδοχό του Μισέλ Πλατινί εξαπέλυσε ο Ερίκ Καντονά.

Επίθεση στον πρόεδρο της ΦΙΦΑ Ζεπ Μπλάτερ και τον φερόμενο ως υποψήφιο διάδοχό του Μισέλ Πλατινί εξαπέλυσε ο Ερίκ Καντονά.

Ο Γάλλος πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Γαλλίας, μιλώντας στη «Le Parisien», τόνισε πως η αναμενόμενη μάχη τους για την προεδρία της ΦΙΦΑ στις επόμενες εκλογές αποτελεί δίλημμα μεταξύ…πανούκλας και χολέρας, τονίζοντας ιδιαίτερα τις αποφάσεις τους όσον αφορά τις αναθέσεις μεγάλων διοργανώσεων.

«Σε αυτό το επίπεδο όλα είναι πολιτική. Ο Πλατινί ήταν ένας μεγάλος παίκτης, είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιράνθρωπος, αλλά σήμερα, είναι ένας πολιτικός σαν όλους τους άλλους.

Από την άλλη θα ήταν καλό να εκλεγεί ένας πρώην ποδοσφαιριστής πρόεδρος της ΦΙΦΑ. Όταν έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στην πανούκλα και τη χολέρα, καλύτερα να την κολλήσεις από έναν γιατρό!», είπε ο Καντονά και επεκτάθηκε:

«Είναι ένας πολιτικός πόλεμος. Ο Πλατινί θέλει να γίνει πρόεδρος, ο Μπλάτερ να παραμένει. Ο Μπλάτερ έχει αρχίσει τώρα να λέει ”το Κατάρ ήταν κακή ιδέα, αλλά ήταν ιδέα του Πλατινί”.

Μερικοί κριτικάρουν την ανάθεση στο Κατάρ, άλλοι την ανάθεση στη Βραζιλία. Όμως ο Πλατινί ήταν αυτός που έδωσε το Euro U-21 στο Ισραήλ, κάτι που είναι το ίδιο ασεβές προς τα ανθρώπινα δικαιώματα με το να το έδινε στο Κατάρ. Επίσης έχει δώσει το Euro στην Ουκρανία, που δεν είναι και παράδειγμα δημοκρατίας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.