Μαρτίνες: «Σημαντικό το ματς με την Ελλάδα»

Μόνο τη νίκη θέλει η Κολομβία στην αναμέτρηση με την Ελλάδα, στην πρεμιέρα των αναμετρήσεών της στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας, υπογράμμισε ο Τζάκσον Μαρτίνες.

Μόνο τη νίκη θέλει η Κολομβία στην αναμέτρηση με την Ελλάδα, στην πρεμιέρα των αναμετρήσεών της στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας, υπογράμμισε ο Τζάκσον Μαρτίνες. Ο επιθετικός της λατινοαμερικάνικης ομάδας αναφέρθηκε και στον Ρανταμέλ Φαλκάο, τονίζοντας πως θα είναι κρίμα να χάσει το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού.

Αρχικά, ο Μαρτίνες τόνισε για τον αγώνα με την εθνική Ελλάδος: «Πολύ κόσμος σκέφτεται ότι η Κολομβία εκπλήρωσε τον στόχο της φτάνοντας και μόνο στην Βραζιλία. Είναι ξεκάθαρο ότι ο πρώτος στόχος είναι να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας. Και αν θέλει ο Θεός να περάσουμε στην επόμενη φάση. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι σε τρία παιχνίδια με αυτό κόντρα στην Εθνική Ελλάδας να είναι το πιο σημαντικό».

Σχετικά με το αν πιστεύει πως θα είναι τελικά στην αποστολή, που θα ταξιδέψει στη Βραζιλία υπογράμμισε: «Αισθάνομαι πολύ καλά τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Είμαι στο 100%.  Δεν αισθάνομαι σε καμία περίπτωση σίγουρος για την τελική επιλογή καθώς υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες που έχουν κάνει καλά πρωταθλήματα».

Τέλος, τόνισε για τον Φαλκάο: «Θέλουμε όλοι να παίξει. Είναι το “κλειδί” για την Εθνική μας. Θα είναι κρίμα αν δεν είναι στο Μουντιάλ. Θα είναι πολύ ωραίο να είναι στην Βραζιλία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.