Μαραντόνα: “Ντοπαρισμένη το 1993 η Αργεντινή”

Δηλώσεις-βόμβα έκανε την Δευτέρα ο προπονητής της Αλ Οουάσλ, Ντιέγκο Μαραντόνα.

Δηλώσεις-βόμβα έκανε την Δευτέρα ο προπονητής της Αλ Οουάσλ, Ντιέγκο Μαραντόνα. Πιο αναλυτικά, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αργεντινής, μιλώντας στην «El Show de Futbol», αποκάλυψε ότι, στον αγώνα με την Αυστραλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1994, η «αλμπισελέστε» ήταν ντοπαρισμένη! Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε ο -κατά πολλούς- κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, αυτό το συμβάν το γνώριζαν τόσο η ομοσπονδία της χώρας (AFA), όσο και οι γιατροί της ομάδας, ενώ το όνομα του προέδρου της AFA, Χούλιο Γκροντόνα, είναι αυτό που αναφέρεται περισσότερο.

«Μας έβαλαν κάτι στον καφέ που μας έκανε να τρέχουμε περισσότερο. Ο Γκροντόνα το γνώριζε πάρα πολύ καλά πως, όταν παίξαμε με την Αυστραλία, μας είχε δοθεί ο “καφές”», είπε αρχικά ο Μαραντόνα και συμπλήρωσε: «Ο Γκροντόνα μας είπε ότι δεν θα μας έπιαναν τα αντιντόπινγκ κοντρόλ. Μας έδωσαν κάτι που μας έκανε να τρέχουμε περισσότερο. Πρέπει να είσαι πολύ χαζός, αν πας και περάσεις 10 αντιντόπινγκ κοντρόλ και μετά δεν υπάρχει κανένα σε αγώνα, ο οποίος κρίνει μια πρόκριση. Αλλά ο Γκροντόνα τα γνώριζε όλα αυτά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος αγώνας έληξε 1-0 υπέρ της Αργεντινής, η οποία και πήρε το «εισιτήριο» για το Μουντιάλ του 1994, το οποίο έλαβε χώρα στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Μαραντόνα τέθηκε εκτός διοργάνωσης, καθώς βρέθηκε «θετικός» σε έλεγχο ντόπινγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.