Ματεράτσι: “Έχω μόνο καλά λόγια για τον Ζιντάν”

Ο Μάρκο Ματεράτσι αποκάλυψε μετά από χρόνια τι είχε πει στον Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου του 2006 στη Γερμανία.

Ο Μάρκο Ματεράτσι αποκάλυψε μετά από χρόνια τι είχε πει στον Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου του 2006 στη Γερμανία. Ο παλαίμαχος Ιταλός αμυντικός συμπλήρωσε πως έχει να πει μόνο τα καλύτερα λόγια για τον Γάλλο τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης και πως παρά τα όσα είχαν γίνει στον αγώνα του Βερολίνου, δεν υπήρξε πρόβλημα την επόμενη φορά που οι δυο τους είχαν συναντηθεί. 

Αρχικά, ο Ματεράτσι τόνισε μέσω του Instagram, όπου μίλησε: “Του είπα… δε θέλω τη φανέλα σου, προτιμώ να… την αδερφή σου. Και ακολούθησε η… κουτουλιά. Ποτέ δε σκέφτηκα τι άλλο θα μπορούσε να έχει γίνει σε αυτή τη φάση. Για καλή μου τύχη, άργησα να… συνειδητοποιήσω τι έκανε. Αλλιώς, επειδή ξέρω πως θα αντιδρούσα, είμαι σίγουρος πως θα είχα αποβληθεί και εγώ”.

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος Ιταλός αμυντικός συμπλήρωσε απευθυνόμενος στον Φάμπιο Καναβάρο: “Βρεθήκαμε κοντά μια φορά κατά λάθος, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Για την ακρίβεια έχω μόνο κολακευτικά λόγια για τον Ζιντάν και όλα όσα έχει κάνει και σαν προπονητής με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Φάμπιο πήγαινε να του μιλήσεις. Θα πουλήσουμε και… τηλεοπτικά δικαιώματα και θα κάνουμε μεγάλη επιτυχία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.