«Πάθαμε… σοκ με Σκόουλς»

Δεν το πίστευαν στα μάτια τους οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ όταν είδαν στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του αγώνα με τη Σίτι, τον Πόουλ Σκόουλς.

Δεν το πίστευαν στα μάτια τους οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ όταν είδαν στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του αγώνα με τη Σίτι, τον Πόουλ Σκόουλς. Ο τεχνικός της ομάδας, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το κρατούσε για… έκπληξη καθώς δεν είχε αποκαλύψει στους ποδοσφαιριστές  του την επαναφορά του Άγγλου μέσου.

Ο 37χρονος άσος «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το καλοκαίρι του 2011 και ήταν έτοιμος να αναλάβει και πόστο στη Γιουνάιντετ. Ο Σκόουλς ωστόσο αντέστρεψε όλα του τα πλάνα και επανήλθε στην αγωνιστική δράση. Από την πλευρά τους οι συμπαίκτες του στους «κόκκινους διαβόλους», δε γνώριζαν τίποτα για το θέμα αυτό και έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν τον Σκόουλς να φορά τα αθλητικά.

«Η επιστροφή του Πόουλ Σκόουλς πίσω στα γήπεδα ήταν λίγο σοκ για εμάς. Για να είμαι ειλικρινής, δε γνωρίζαμε τίποτα για αυτό μέχρι που τον είδαμε στα αποδυτήρια», τόνισε ο Ρούνι.

Το ματς με τη Σίτι ήταν το νούμερο 677 με τη φανέλα της Γιουνάιντετ για τον Σκόουλς  που πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.