Κύπελλο Αγγλίας: Εύκολη πρόκριση η Φούλαμ, θα χρειαστεί επαναληπτικό η Γουλβς

Η Φούλαμ, όπως αναμενόταν, εξασφάλισε την πρόκριση της στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, μετά τη νίκη της 1-0 επί της Ρόδεραμ, ενώ μετά το μεταξύ τους 1-1, Μπρέντφορντ και Γουλβς θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους σε δεύτερο ματς στο "Molineux".

Στο «Gtech Community Stadium», για πρώτη φορά στην ιστορία τους, αναμετρήθηκαν σε αγώνα Κυπέλλου η Μπρέντφορντ με τη Γουλβς. Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα του Γκάρι Ο΄Νιλ φαίνεται να βρήκε το δρόμο της μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα και πήγε σε αυτή την αναμέτρηση, προερχόμενη από τρεις σερί νίκες, μεταξύ αυτών και το ευρύ 4-1 επί της ομάδας του Τόμας Φρανκ, στο προτελευταίο παιχνίδι της Premier League, για το 2023.

Οι γηπεδούχοι είχαν συντριπτική κατοχή (74%), 17 τελικές προσπάθειες, έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 9ο λεπτό λόγω αποβολής του Ζοάο Γκόμες, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση. Προηγήθηκαν στο 41ο λεπτό με τον Νιλ Μοπέ, αλλά οΤόμι Ντόιλ με αριστερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή μετά από ασίστ του Πέδρο Νέτο, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «λύκων». Με το ισόπαλο 1-1, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε επαναληπτικό στην έδρα της Γουλβς.

Στο «Κρέιβεν Κότατζ», η Φούλαμ ήταν το μεγάλο φαβορί, απέναντι στη Ρόδεραμ, ομάδα της Championship. Η οριακή νίκη με σκορ 1-0, μοιάζει «φτωχή» βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε η ομάδα του Μάρκο Σίλβα (25-3 οι τελικές). Το γκολ του Ντε Κόρντοβα-Ριντ ήταν αρκετό για να δώσει την πρόκριση στον 4ο γύρο στους Λονδρέζους


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.