Σουίντον – Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Στο ρελαντί και στο κύπελλο (hls)

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε περίπατο στην έδρα της Σουίντον προχωρώντας στον 4ο γύρο της διοργάνωσης του FA Cup.

Οι “πολίτες” χωρίς να δείξουν κανένα οίκτο στο County Ground απέναντι στην ομάδα από την League 2, απέκτησαν νωρίς προβάδισμα με τον Πορτογάλο Μπερνάρντο Σίλβα να παίρνει έτοιμο γκολ από τον νεαρό Κόουλ Πάλμερ και να βάζει την Μάντσεστερ Σίτι μπροστά (0-1, 14ο λεπτό). Λίγο πριν συμπληρωθούν 30 λεπτά στο ματς οΒραζιλιάνος Γαμπριέλ Ζεσούς πίεσε ψηλά και μετά την ασίστ του Ντε Μπρόινε ανέβασε το δείκτη του σκορ (0-2, 29ο λεπτό).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γερμανός μέσος Ιλκάι Γκουντογκάν έγραψε το 0-3 στο 59ο λεπτό και καθάρισε την πρόκριση. Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς έχασε πέναλτι καθώς νικήθηκε από τον Γουόρντ για το 0-4 και ο ΜακΚέρντι 12 λεπτά πριν από το τέλος πέτυχε ένα ιστορικό γκολ της τιμής για την ομάδα της 4ης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου (1-3, 78ο λεπτό). Τέσσερα λεπτά αργότερα ο κορυφαίος της Σίτι Κόουλ Πάλμερ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ γράφοντας το 1-4 στο 82ο λεπτό.

Ο Πεπ Γκουρδιόλα βρίσκεται σε καραντίνα και δεν ταξίδεψε λόγω Covid, ο βοηθός του, Ροδόλφο Μπορέλ, είχε απουσίες και δεν πήρε μαζί του στην αποστολή τους Έντερσον, Φερναντίνιο, Ζιντσένκο, Στέρλινγκ, Στόουνς, Φόντεν και Γκρίλις. Η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ ξαναπαίζει στο πρωτάθλημα απέναντι στην δεύτερη στον πίνακα Τσέλσι (15/1) στο Έτιχαντ.

Σουίντον (Μπεν Γκάρνερ): Γουόρντ, Οντιμάγιο (70′ Κρίτσλοου), Λάντολο, Κόνροϊ, Γκλάντουιν (70′ Γουίλιαμς), Λίντεν, Σίμπσον (85′ Πάρσονς), ΜακΚέρντι, Κέσλερ – Χέιντεν, Χαντ, Ριντ

Μάντσεστερ Σίτι (Ροδόλφο Μπορέλ): Στέφεν, Γουόκερ, Ντίας, Ακε (86′ ‘Εμπετ – Ταμπού), Κανσέλο, Ρόδρι, Γκουντογκάν (83′ Λάβια), Ντε Μπρόινε (67′ ΜακΑτι), Πάλμερ (86’ Κάικι), Μπερνάρντο Σίλβα, Γκαμπριέλ Ζεσούς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.