Έκανε… σεφτέ με Μούτου

Ο Άντριαν Μούτου οδήγησε τη Ρουμανία στην πρώτη της νίκη για τον 4ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2012, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 3-1 επί του Λουξεμβούργου.

Ο Άντριαν Μούτου οδήγησε τη Ρουμανία στην πρώτη της νίκη για τον 4ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2012, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 3-1 επί του Λουξεμβούργου. Οι φιλοξενούμενοι, ουραγοί στη βαθμολογία του γκρουπ, προηγήθηκαν με τον Ζέρσον στο 22′, αλλά ο άσος της Φιορεντίνα ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα και στο 68′ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ, με τον Ζίκου στο 78′ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη σε 5 αγώνες για τη Ρουμανία, η οποία, ωστόσο, έχει ελπίδες για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Οι Ρουμάνοι πήγαν στους 5 βαθμούς και βρίσκονται στην πέμπτη θέση, ενώ η Λευκορωσία και η Αλβανία που μοιράζονται τη δεύτερη θέση, πίσω από τη Γαλλία, έχουν από 8 βαθμούς. Φαβορί, πάντως, μοιάζει η… Βοσνία, που έχει 7 πόντους και ένα ματς λιγότερο.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ (Λουτσέσκου): Ταταρουσάνου, Τάμας (65′ Γκοϊάν), Ρατ, Σαπουνάρου, Γκάρντος, Ροπόταν, Μουρεσάν, Μούτου (84′ Αλέξα), Μαρικά, Ζίκου, Στάνκου (46′ Τόριε)
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (Χολτς): Ζουμπέρ, Χόφμαν, Σνελ (90′ Μαρτίνο), Μπλεζ, Μουτς, Ζέρσον (58′ Ντα Μότα), Λέβεκ, Παγιάλ, Πέτερς, Μπέτμερ (81′ Λατέρτσα), Γιοακίμ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.