Φουλ για πρωτιά το Βέλγιο, αποκλεισμός για Σερβία

Στο «Κινγκ Μποντουέν» των Βρυξελλών το Βέλγιο έβαλε τις γερές βάσεις για πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας, επικρατώντας, με 2-1, της αποκλεισμένης πλέον Σερβίας.

Στο «Κινγκ Μποντουέν» των Βρυξελλών το Βέλγιο έβαλε τις γερές βάσεις για πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας, επικρατώντας, με 2-1, της αποκλεισμένης πλέον Σερβίας.

Η καλύτερη φουρνιά του Βελγίου, τις τελευταίες δεκαετίες ίσως και όλων των εποχών, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά τον τίτλο του φαβορί, με παικταράδες όπως ο Αζάρ, ο Ντέμπελε και ο Λουκάκου να έρχονται, απλώς, από τον πάγκο!

Η ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς επικράτησε, με 2-1, της Σερβίας, η οποία μετά την ήττα αυτή έμεινε στους 7 βαθμούς στον πρώτο προκριματικό όμιλο, μετά από ισάριθμους αγώνες, και αποκλείστηκε από τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, την οποία σιγούρεψε η Κροατία ή του Βέλγιο (εξαρτάται ποια ομάδα θα έρθει πρώτη).

Το Βέλγιο έφθασε τους 19 πόντους, πλέον, και κρατά την τύχη του στα χέρια του για την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στα γήπεδα της Βραζιλίας το 2014. Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν ήταν το πρόσωπο του αγώνα: Άνοιξε το σκορ στο 13΄ μετά από ασίστ του Βερτόχεν, ενώ έδωσε στον Φελαϊνί το 2-0 στο 60΄. Για τους Σέρβους μείωσε στο τελικό 2-1 ο Κολάροφ στο 88΄.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Βέλγιο (Βίλμοτς / 4-5-1): Κουρτουά – Βερτόγκεν, φαν Μπουίτεν, Κομπανί, Αλντεβάιρελντ – Μιραλάς (64΄ Αζάρ), Τσαντλί, Βίτσελ, Φελαϊνί (71΄ Φελαϊνί), ντε Μπρούιν (82΄ Λουκάκου) – Μπέντεκε.
Σερβία (Μιχαΐλοβιτς / 4-3-3): Στοΐκοβιτς – Μπίσεβατς, Σούμποτιτς, Κολάροφ – Μιλιβόγιεβιτς (69΄ Πέτροβιτς), Φέισα, Τάντιτς – Μπάστα, Μάρκοβιτς, Μίτροβιτς (69΄ Σκέποβιτς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.