Bέλλιος: “Αφιερωμένο στον Πεντράθα…”

Στον Άνχελ Πεντράθα αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε ο Απόστολος Βέλιος στη φιλική νίκη της Εθνικής Νέων...

Στον Άνχελ Πεντράθα αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε ο Απόστολος Βέλιος στη φιλική νίκη της Εθνικής ομάδας Νέων με 2-1 επί των Σκοπίων στο ΔΑΚ Άργους Ορεστικού. Ο επιθετικός του Ηρακλή συγκινημένος από τον άδικο χαμό του 48χρονου Ισπανού προπονήτη δεν ξέχασε τον άνθρωπο που φρόντισε να γίνει επαγγελματίας σε ηλικία 16 ετών.

Ο Άνχελ Πεντράθα ήταν αυτός που είχε εντοπίσει τον 18χρονο επιθετικό του Ηρακλή, όταν αυτός αγωνιζόταν στην τρίτη ομάδα του «γηραιού». Ο Ισπανός δεν δυσκολεύτηκε να διακρίνει το ταλέντο του και να τον φέρει στην πρώτη ομάδα του Ηρακλή.

«Ήθελα πολύ να αγωνιστώ κόντρα στον Ατρόμητο και να σκοράρω για να αφιερώσω το γκολ μου σ’ αυτόν τον άνθρωπο», δήλωσε στο Novasports.gr ο Απόστολος Βέλιος ο οποίος συμπλήρωσε: «Το γκολ που έβαλα κόντρα στα Σκόπια το αφιερώνω σ’ αυτόν. Είναι ο άνθρωπος που μου άνοιξε το δρόμο. Είναι αυτός που σε νεαρή ηλικία με έκανε επαγγελματία. Ήταν ένας άνθρωπος με εξαιρετικό χαρακτήρα, ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος. Είχα μιλήσει μαζί του πριν από σχεδόν δύο μήνες για να μάθω για την υγεία του. Ήταν ένας εξαιρετικός προπονητής. Θα είναι για πάντα στις καρδιές όλων μας. Ευχαριστώ και πάλι την Εθνική ομάδα που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ και να πετύχω γκολ».

Η Εθνική Νέων επικράτησε 2-1 της ΠΓΔΜ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΔΑΚ Αργους Ορεστικού. Για την ελληνική ομάδα, που ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχει ευρύτερη νίκη, σκόραραν οι Βέλλιος (52΄) και Καρέλης (54΄). Η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε με αυτογκόλ του Καθάριου στο 64΄.

ΕΛΛΑΔΑ: Καλδέλης, Λαγός (49΄ Βλάχος), Βαλεριάνος (71΄ Σταφυλίδης), Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Σταμογιάννος, Κατίδης (60΄ Καϊμακαμούδης), Κοτσαρίδης (60΄ Φουρλάνος), Βέλλιος (71΄ Διαμαντάκος), Φορτούνης (44΄ Καθάριος), Καρέλης (71΄ Σκόνδρας).
 
«Έμεινα ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά για την αγωνιστική τους πειθαρχία. Για 60 λεπτά ήμασταν κυρίαρχοι στο γήπεδο και χάσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης και είμαι αισιόδοξος ότι θα είμαστε έτοιμοι στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος»,
ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Λεωνίδα Βόκολου.

Γιώργος Βασιλείου 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.