Μπεχράμι: “Δίκαια 11η στον κόσμο η Ελλάδα”

Ο Βαλόν Μπεχράμι μίλησε αποκλειστικά στον Αποστόλη Λάμπο και τη NOVA για το σημαντικό αυριανό φιλικό και εκθείασε την Εθνική Ελλάδος. Θέλει τον τίτλο στην Ιταλία με την Νάπολι.

Ο Βαλόν Μπεχράμι μίλησε αποκλειστικά στον Αποστόλη Λάμπο και τη NOVA για το σημαντικό αυριανό φιλικό και εκθείασε την Εθνική Ελλάδος. Θέλει τον τίτλο στην Ιταλία με την Νάπολι.

Ο Βαλόν Μπεχράμι βρίσκεται στη χώρα μας για το φιλικό της Ελβετίας με την Ελλάδα και μία πριν την αναμέτρηση μίλησε στην κάμερα της NOVA και τον Αποστόλη Λάμπο για το παιχνίδι, για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αλλά και για το κυνήγι της Γιουβέντους στην Ιταλία.

Πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για σένα;
“Είναι σημαντικό για εμάς αυτό το φιλικό παιχνίδι στην Ελλάδα. Πρώτα απ’ όλα η Ελλάδα διαθέτει μία καλή ομάδα, έχει παίξει πολύ καλά στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια των προκριματικών. Εμείς έχουμε την ευκαιρία να δούμε όλους τους υπόλοιπους παίκτες, που δεν έχουν παιξει τόσο πολύ μαζί μας και να βγάλουμε συμπεράσματα για την αγωνιστική μας κατάσταση.”

Μετρά και στην παγκόσμια κατάταξη.
“Σίγουρα κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Απλά επισημαίνω ότι είναι πολλοί οι παίκτες που δεν έχουν παίξει και χρειάζεται να τους δούμε γιατί μπορούν να μας βοηθήσουν στην πορεία μας από τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο.”

Ποια η άποψή σου για την Εθνική Ελλάδος;
“Πιστεύω ότι έχει κάνει σπουδαία πράγματα (σ.σ. η εθνική Ελλάδας) τα τελευταία δέκα χρόνια. Έχει παίξει εξαιρετικά. Γενικά υπάρχουν καλές στιγμές, όπως και κακές στιγμές, όμως σήμερα διαθέτει πολύ καλούς παίκτες κι έχω δει, όπως είπα και πριν, ότι στους τελευταίους τέσσερις αγώνες έχει αγωνιστεί πολύ καλά, πολύ οργανωμένα και με καλή δουλειά στην επίθεση. Πρόκειται να γίνει καλό παιχνίδι, θα είναι χρήσιμο τεστ για μας και θεωρώ ότι η 11η θέση της Ελλάδας στην παγκόσμια κατάταξη είναι δίκαιη.”

Στην Ιταλία ποιος ο στόχος σου με την Νάπολι;
“Αυτή τη στιγμή είμαστε (σ.σ. με τη Νάπολι) στους τρεις πόντους μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος, θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι και δεν ξέρουμε τί θα γίνει στο τέλος.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.