Τραπατόνι: «Δεν παραιτούμαι»

Σταθερός στις απόψεις, αλλά και στη θέση του στην εθνική ομάδα της Ιρλανδίας, παραμένει ο Τζοβάνι Τραπατόνι, παρά τις εκκλήσεις τρίτων να παραιτηθεί.

Σταθερός στις απόψεις, αλλά και στη θέση του στην εθνική ομάδα της Ιρλανδίας, παραμένει ο Τζοβάνι Τραπατόνι, παρά τις εκκλήσεις τρίτων να παραιτηθεί. Οι Ιρλανδοί υπέστησαν βαριά ήττα 6-1 από τη Γερμανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, τη μεγαλύτερη που έχουν γνωρίσει ποτέ εντός έδρας.
 
«Οι παίκτες πιστεύουν στο σύστημα που ακολουθούμε και στη δουλειά που έχει ανατεθεί στον καθένα από αυτούς. Η ομάδα προσπαθεί να κάνει αυτό που ζητάμε και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Τους είπα ότι η ήττα απλά παραμένει ήττα. Είναι τρεις χαμένοι βαθμοί, είτε χάνεις με ένα, είτε με έξι γκολ, αλλάζει μόνο η ψυχολογία. Τώρα πρέπει να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μας και να εστιάσουμε στο επόμενο ματς. Στόχος μας από την αρχή δεν ήταν η Γερμανία, αλλά τα παιχνίδια με Σουηδία και Αυστρία και το αμέσως επόμενο με τα νησιά Φερόε», επέμεινε ο 73χρονος Ιταλός τεχνικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας