Ρόις: «Μπορούμε και καλύτερα»

Καλύτερη απόδοση μπορεί να πιάσει η Γερμανία, τόνισε ο Μάρκο Ρόις μετά το 6-1 επί της Ιρλανδίας.

Καλύτερη απόδοση μπορεί να πιάσει η Γερμανία, τόνισε ο Μάρκο Ρόις μετά το 6-1 επί της Ιρλανδίας. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος με τη νίκη της «νασιονάλμανσαφτ» και τόνισε πως η εθνική ομάδα της χώρας του έχει υψηλούς στόχους.

Αρχικά, ο Ρόις δήλωσε: «Έχουμε πολύ υψηλούς στόχους. Ο κόουτς μας προετοίμασε πολύ καλά. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή αλλά δε βρήκαμε αμέσως στόχο. Στο πρώτο ημίχρονο, ήταν σίγουρα πέναλτι. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Μαρσέλ Σμέλτσερ: «Είμαι χαρούμενος από την εμφάνιση αλλά και από το γεγονός ότι όλοι οι συμπαίκτες μου με στήριξαν. Δε θέλω να πω τίποτα για την κριτική που δέχθηκα πριν τον αγώνα , αλλά για τη σημασία των τριών βαθμών που πήραμε εδώ στο Δουβλίνο. Αν δεν είχα τόση υποστήριξη, δε θα μπορούσα να συγκεντρωθώ στον αγώνα».

Τέλος, ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ υπογράμμισε: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όλα τα παιδιά τα πήγαν περίφημα. Για την άμυνα δεν ήταν εύκολο να τα βγάλει πέρα με τις βαθιές μπαλιές. Είμαστε μέσα στους στόχους μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.