Θέλουν να καθαρίσουν οι Ουκρανοί

Την ευκαιρία να προκριθεί στα προημιτελικά του EURO 2012 το απόγευμα (19:00 ώρα Ελλάδας) η συνδιοργανώτρια Ουκρανία, καθώς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον Δ` όμιλο, θα υποδεχθεί την Γαλλία.

Την ευκαιρία να προκριθεί στα προημιτελικά του EURO 2012 το απόγευμα (19:00 ώρα Ελλάδας) η συνδιοργανώτρια Ουκρανία, καθώς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον Δ` όμιλο, θα υποδεχθεί την Γαλλία. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 50.000 θέσεων «Donbass Arena» του Ντόνετσκ, με διαιτητή τον Ολλανδό Μπγιορν Κάιπερς.
Ο Ολεγκ Μπλαχίν, που οδήγησε την Ουκρανία στην νικηφόρο πρεμιέρα επί της Σουηδίας με 2-1, αναμένεται να στηριχθεί εκ νέου στην εμπειρία του Βορονίν και του Σεβτσένκο, ο οποίος με τα δύο γκολ σε βάρος των Σκανδιναβών ήταν ο «ήρωας» του αγώνα και γνώρισε την αποθέωση όταν αντικαταστάθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο έμπειρος τεχνικός θα παρατάξει επτά παίκτες μπροστά από τον Πιάτοφ και μέχρι την μεσαία γραμμή σε διάταξη τέσσερις αμυντικοί και τρεις μέσοι, προκειμένου να περιορίσει την εντυπωσιακή κυκλοφορία μπάλας, που διαθέτει η Γαλλία. Από εκεί και πέρα, ο Βορονίν θα είναι αυτός που θα αρχίζει τις επιθέσεις έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να βρεθεί ο Σεβτσένκο σε θέση βολής. Αλλωστε, οι γηπεδούχοι δεν έχουν απόλυτη ανάγκη την νίκη, καθώς και με ισοπαλία παραμένουν σε πλεονεκτική θέση για την κατάληψη μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων.
Από την πλευρά τους, οι «τρικολόρ» προέρχονται από την ισοπαλία 1-1 στην πρεμιέρα με τους Αγγλους, δείχνοντας στα τελευταία λεπτά ότι ο ένας βαθμός δεν τους δυσαρεστούσε. Μένει να αποδείξουν -όπως και οι Αγγλοι που θα παίξουν με την Σουηδία- ότι έκαναν ορθή επιλογή, αφού σε περίπτωση που δεν νικήσουν κινδυνεύουν άμεσα με αποκλεισμό. Ο Λοράν Μπλαν θα εμπιστευθεί και πάλι το 4-3-3, με τους Μπενζεμά, Νασρί και Ριμπερί στην γραμμή κρούσης, ενώ λίγο πιό πίσω, ο Φλοράν Μαλουντά θα κατευθύνει την μεσαία γραμμή. Στα μετόπισθεν Μεξές και Ραμί θα αναλάβουν τον περιορισμό του Σεβτσένκο, ενώ πιθανότατα ο Καμπαγέ θα παίξει πάνω στον Βορονίν.
Οι πιθανές συνθέσεις:

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Ολεγκ Μπλαχίν): Πιάτοφ, Γκούσεφ, Καχερίντι, Μίχαλικ, Σέλιν, Γιαρμολένκο, Τίμοστσουκ, Κονοπλιάνκα, Ναζαρένκο, Σεβτσένκο, Βορονίν.

ΓΑΛΛΙΑ (Λοράν Μπλαν): Γιορίς, Ντεμπισί, Μεξές, Ραμί, Εβρά, Καμπαγέ, Ντιαρά, Μαλουντά, Μπενζεμά, Νασρί, Ριμπερί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.