Μπίλιτς: “Διαφορετικά τα επόμενα ματς”

Ο Σλάβεν Μπίλιτς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της Κροατίας με 3-1 επί της Ιρλανδίας.

Ο Σλάβεν Μπίλιτς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της Κροατίας με 3-1 επί της Ιρλανδίας. «Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας μου. Οι παίκτες μου εφάρμοσαν το αγωνιστικό μας πλάνο και πήραμε μία δίκαια νίκη, που σημαίνει πολλά για μας», τόνισε.

Αναφερόμενος στη συνέχεια ο Μπίλιτς είπε: «Τα παιχνίδια που ακολουθούν απέναντι στην Ισπανία και την Ιταλία θα είναι διαφορετικά, αλλά πιστεύω πως είναι ομάδες που μας ταιριάζουν στο αγωνιστικό στυλ».

Από την πλευρά του ο Τζιοβάνι Τραπατόνι προσπαθούσε να καταλάβει τι έγινε: «Δύσκολο είναι να εξηγήσω τι ακριβώς συνέβη. Δεχτήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ και ίσως αυτό να επηρέασε την ψυχολογία μας. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, ωστόσο βρεθήκαμε ξανά πίσω στο σκορ» είπε.

Και πρόσθεσε: «Στο δεύτερο μέρος και με τις αλλαγές που έγιναν βελτιώσαμε την εικόνα μας και ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, το γεγονός ότι το άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα σε Ισπανία και Ιταλία δεν είχε νικητή, διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες μας για τη συνέχεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.