Παράπονα για ένα πέναλτι από τον Φαν Μάρβαϊκ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, μετά το παιχνίδι με τη Δανία, όπως ήταν φυσικό εμφανίστηκε στεναχωρημένος από την ήττα, ενώ έκανε λόγο για ένα πέναλτι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, μετά το παιχνίδι με τη Δανία, όπως ήταν φυσικό εμφανίστηκε στεναχωρημένος από την ήττα, ενώ έκανε λόγο για ένα πέναλτι.

«Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα με τίποτα. Όταν έχεις τόσες φάσεις, πρέπει να σκοράρεις τουλάχιστον μία φορά. Δοκιμάσαμε τα πάντα, αλλά δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Ο αντίπαλος έπαιζε πολύ κλειστά κι έπρεπε να αναζητήσουμε διάφορους τρόπους να διασπάσουμε την άμυνα της Δανίας. Συν τοις άλλοις, ο διαιτητής δεν μας έδωσε ένα καθαρό πέναλτι. Στη φάση με τον Χούντελααρ υπήρχε πεντακάθαρο χέρι». , είπε χαρακτηριστικά

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Φαν Πέρσι: «Ο Φαν Πέρσι έπαιξε καλά, ήταν μέσα στις φάσεις κι έχασε κι αυτός πολλές ευκαιρίες. Δεν ήταν ο μόνος», ενώ τέλος για το παιχνίδι με τη Γερμανία που είναι πλέον καθοριστικό, τόνισε: «Πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε τη Γερμανία. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.