Αποχώρησε ο Μπάρος

Ο Μίλαν Μπάρος αποχώρησε με τράβηγμα στο μηρό από τη σημερινή προπόνηση της εθνικής Τσεχίας, που μετέχει στον Α΄ όμιλο του EURO 2012, στον οποίο θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ρωσία, Ελλάδα και Πολωνία.

Ο Μίλαν Μπάρος αποχώρησε με τράβηγμα στο μηρό από τη σημερινή προπόνηση της εθνικής Τσεχίας, που μετέχει στον Α΄ όμιλο του EURO 2012, στον οποίο θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ρωσία, Ελλάδα και Πολωνία. Ο αρχηγός Τόμας Ροζίτσκι, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στη γάμπα, προπονήθηκε για δεύτερη διαδοχική ημέρα, αλλά ο Μπάρος αποχώρησε νωρίς από την προπόνηση, καθώς ένιωσε σφίξιμο στο μηρό του, όπως δήλωσε ο γιατρός της εθνικής Τσεχίας, Πετρ Κρέιτσι, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «τέντωσε τον προσαγωγό του».
Η Τσεχία αντιμετωπίζει την Παρασκευή τη Ρωσία στο Βρότσλαβ της Πολωνίας, στο εναρκτήριο παιχνίδι της για το EURO 2012, και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαλ Μπίλεκ υπολόγιζε για τη «γραμμή κρούσης» τον Μπάρος, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ στο EURO 2004. Ο πρώην παίκτης των Λίβερπουλ και Άστον Βίλα έχει σημειώσει μόνο τρία γκολ με την εθνική τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο ο Μπίλεκ δεν έχει εναλλακτικές και ο Μπάρος, όταν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχει τη δυνατότητα να… αναστατώσει τις αντίπαλες άμυνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.